VIDEO / Exatlon. Cum a fost primită la aeroport Anca: ”Are mulți dușmani acolo, că e tare de gură!”

Publicat: 01/03/2018 | 19:36

Exatlon 2018! Anca a fost ultima concurentă eliminată din competiția care se desfășoară în Republica Dominicană. Ea s-a întors acasă și a fost așteptată la aeroport de fratele ei, dar și de mai mulți prieteni.

Ce bine arăți!”, au fost primele cuvinte pe care i le-a adresat fratele ei.

Concurenta Exatlon a acordat și un interviu, unde a mărturisit cu fost două luni frumoase, dar și cu momente neplăcute. Surpriza a venit la final, când a spus că nu știe ce echipă va susține de acum înainte. “Da, am plecat cu îmbrățisări, mă bucur că s-a întâmplat asta. Nu-mi place să mi se vadă partea aia vulnerabilă. Au fost două luni pline de emoție, foarte frumoase, dar și cu momente neplăcute. Șansele mele să rămân acolo erau minime, așa am simțit eu. S-a văzut, cred, că am fost accidentată pe bune. Rămâne de văzut ce echipă voi susține de azi înainte, nici nu știu ce să spun. După dezmăgirea pe care am trăit-o acolo cu ei, chiar nu știu. Un mesaj pentru ei (n.r. Războinici), e să fie mai buni și cinstiți”, a declarat Anca.

Anca Mihăilescu a fost eliminată în ediția de marți, 27 februarie, fiind nominalizată de echipă. Înainte de a pleca din competiție, Anca a spus câteva cuvinte, întrebată fiind de prezentatorul Cosmin Cernat.  „Așa sunt eu, sunt un om corect, impulsiv. Nu-mi găsesc un defect în treaba asta. Am spus exact ce am gândit”, a spus Anca.

Mă așteptam pentru că are mulți dușmani acolo. Ea e tare de gură și acolo nu s-a putut abține și din cauza asta nici nu a fost plăcută de mulți. Dar eu mă bucur că a fost dată afară, că îmi era că se îmbolnăvește, când o vedeam mereu așa plouată, avea mereu o figura îmbufnată”, a declarat Ioana Mihăilescu, mama Ancăi, la wowbiz.ro.

Citește și...