EXATLON România, 16 septembrie. Mirel Dragan si Iulian Pitea, conflict deschis sub ochii tuturor! Ce s-a intamplat, de fapt?

Publicat: 17/09/2018 | 17:27

Faimosii si-au dat frau liber bucuriei dupa ce, pentru prima data de cand a inceput cel de-al doilea sezon „Exatlon”, castiga meciul de eliminare. A fost randul Razboinicilor sa-si ia ramas bun de la un coechipier, Calin Novacescu, dupa un meci foarte strans, care nu a fost lipsit de tensiune, nervi si momente conflictuale intre cele doua tabere.

Citește și: EXATLON ROMÂNIA 16 septembrie: Scandal între Războinici și Faimoși. ”A vrut să mă muște de ureche și m-am tras”!

Mirel Dragan, campionul la Kempo, l-a amenintat pe tanarul Iulian Pitea, atragand oprobiul intregii echipe a Razboinicilor. Dupa o cursa demonica impotriva lui Calin Novacescu in cea de-a doua runda si acumularea unui punct care a dus decalajul la 9-6 in favoarea echipei sale, Mirel Dragan s-a descatusat pur si simplu, ceea ce a atras comentarii din partea tanarului razboinic Pitea. Putin a lipsit pana la o incaierare, Mirel fiind cel care a decis sa treaca cu vederea provocarea razboinicului Pitea, nu inainte de a-i spune cateva cuvinte dure la ureche, cuvinte ce au fost apoi impartasite coechipierilor de catre tanarul campion la schi.

Citește și: EXATLON 2. Clipe de groază pentru Beatrice. “Iubita mea, deschide gura și respiră!” Concurenta a fost scoasă afară, cu tot cu pat

Foarte frumos, Mirel!Bravo, Mirel! Are 21 de ani! Campion adevarat cu mari vorbe!”, i-au strigat sarcastici Razboinicii campionului la kempo, deranjati fiind ca l-a amenintat pe tanarul lor coleg de echipa.

Citește și: Roxana Vancea a intrat în competiția “Exatlon”! Alături de brunetă, una dintre fostele iubite ale lui Dani Oțil a acceptat provocarea din Republica Dominicană

Mai mult, Ana Otvos a tinut sa sublinieze: Eu, personal, sunt mandra de tine! Atata poti, atata faci!”. Cristi Pulhac a incercat sa aplaneze conflictul intre cele doua tabere si sa diminueze tensiunea, insa fara mare succes. „Imi cer scuze eu!”, le-a spus jucatorul de fotbal, dar raspunsul razboinicilor a fost foarte ferm: „N-ai de ce sa ceri tu scuze, nu e prima oara cand o face, e a doua oara!”.

Faimosii au castigat pentru prima data meciul de eliminare, la un scor de 10 la 7, punctul decisiv fiind adus de Cristi Pulhac. Nu ratati competitia sportiva fenomen „Exatlon, difuzata de miercuri pana duminica, incepand cu ora 19:45, numai la Kanal D.

Citește și...