Roxana Vancea a intrat în competiția “Exatlon”! Alături de brunetă, una dintre fostele iubite ale lui Dani Oțil a acceptat provocarea din Republica Dominicană

Publicat: 15/09/2018 | 09:32

În cadrul ediției de vineri, 14 septembrie, concurenții de la “Exatlon” au avut parte de noi surprize! Ei le-au primit cu brațele deschise pe cele mai noi vedete care au acceptat provocarea: Roxana Vancea și una dintre fostele iubite ale lui Dani Oțil.

Citește și: Matinalul de la Antena 1 a început fără Dani Oțil. Anunțul făcut de Răzvan Simion despre prietenul său

Roxana Vancea a intrat în competiția “Exatlon”

Fosta asistentă TV de la  a fost primită cu multe aplauze de către coechipierii săi și a dat și câteva declarații înainte de începerea probelor. Vancea a spus că “se hrănește cu provocări” și căeste pregătită să facă parte din echipa “Faimoșilor”, care a primit-o cu brațele deschise.

Citește și: Primele imagini cu Roxana Vancea pe paginile unei reviste pentru adulți!

“E o provocare pentru mine, iubesc provocările, sunt făcută pentru provocări, mă hrănesc cu provocări. Și știu că o să dau tot ce e mai bun, o să fac o super treabă aici”, a declarat Roxana Vancea.

Citește și: Cum s-a fotografiat Roxana Vancea în dormitor. Le-a arătat tuturor cu cine împarte patul

Focoasa brunetă a făcut furori printre participanți încă de la intrarea în competiție, iar reacțiile acestora au fost observate și Lili Sandu, care a spus cu zâmbetul pe buze: “Gata, băieții sunt dați pe spate”.

Una dintre fostele iubite ale lui Dani Oțil a acceptat provocarea din Republica Dominicană

Tot seara trecută, Diana Senteș, una dintre fostele iubite ale lui Dani Oțil, s-a alăturat echipei “Războinicilor” de la “Exatlon”.