EXCLUSIV. Adrian Alexandrov a dat lovitura! Anunțul făcut de iubitul Elenei Udrea în Ajunul Crăciunului: „Am…”

Publicat: 24/12/2018 | 15:05

Adrina Alexandrov a dat marea lovitură în plan financiar. În Ajunul Crăciunului, logodnicul Elenei Udrea a făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. (CITEȘTE ȘI: CE ASCUNDEA DE FAPT JOSHUA CASTELLANO ÎN SEIFUL FURAT DIN VILA LUI)

La scurt timp după ce magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) au decis  suspendarea hotărârii Completului de 5 judecători de condamnare a Elenei Udrea în dosarul „Gala Bute”, Adrian Alexandrov a făcut mărturisiri de-a dreptul uluitoare.(NU RATA, AICI: CE ASCUNDEA DE FAPT JOSHUA CASTELLANO ÎN SEIFUL FURAT DIN VILA LUI)

Logodnicul Elenei Udrea, a vorbit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, despre ”marea lovitură” pe care a dat-o în planul financiar.(NU RATA, AICI: ”ARDILES” DIN LAS FIERBINȚI A FĂCUT O CRIZĂ DE NERVI ÎNTR-UN MAGAZIN: ”ÎI DAU FOC ȘI MĂ P@Ș PE EA!”)

”Am reușit performanța de a intermedia în primul an de când am luat franciza Remax Estates, proprietăți în valoare de 4 milioane de euro. Sunt în Costa Rica, așteptam ca Elena să fie eliberată”, a declarat Adrian Alexandrov, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.