Acasă » Vedete » Ce căuta, de fapt, Reghecampf la vila familiei de la Snagov?! Anamaria Prodan riscă până la doi ani de închisoare

Ce căuta, de fapt, Reghecampf la vila familiei de la Snagov?! Anamaria Prodan riscă până la doi ani de închisoare

De: Rebecca Boboc 24/09/2022 | 13:00

Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan continuă! Colegii de la GÂNDUL.RO au informații uluitoare despre mega-conflictul care a pornit între impresara de fotbal și tehnicianul celor de la Neftchi Baku. În acest moment, Anamaria Prodan riscă până la 2 ani de închisoare, iar noi avem TOATE detaliile!

Vă facem un mic rezumat al evenimentelor întâmplate seara trecută în Snagov. Laurențiu Reghecampf a depus plângere la poliție pentru că fosta soție, Anamaria Prodan, l-ar fi pălmuit. Antrenorul român a susținut că a încercat să-și vadă copilul pe care-l are cu impresara, pe ”Bebeto”, dar acolo lucrurile ar fi scăpat de sub control și s-a ajuns la acest scandal incredibil. La rândul ei, agenta de jucători a acuzat că a fost împinsă de Laur, așa că a venit și ea la Poliție și a depus o plângere împotriva lui.

Mai departe, agenta a declarat că Laurențiu Reghecampf s-ar fi dus la vila familiei de la Snagov pentru a o amenința. Până la partajarea bunurilor, vila familiei este bun comun, însă Reghecampf a acceptat ca ea să locuiască acolo pentru a nu-i schimba domiciliul fiului lor, Bebeto.

Colegii de la GÂNDUL  au aflat astăzi detalii noi care nu au nicio legătură cu ce a declarat fosta lui Reghe! Laurențiu Reghecampf a mers acolo fiindcă o instanță i-a instituit program de vizită – prin ordonanță președințială irevocabilă. Toate detaliile neștiute în rândurile de mai jos, dar și declarațiile exclusive ale antrenorului român.

(NU RATA: PRIMELE IMAGINI CU REGHE ȘI ANA LA IEȘIREA DIN SECȚIA DE POLIȚIE. ANTRENORUL ROMÂN ESTE VÂNĂT RĂU LA FAȚĂ!)

Orodonanța președințială pe care a obținut-o Reghe de la judecători prevede că el poate să-și viziteze fiul și să petreacă timp cu el fiecare al 2-lea și al 4-lea weekend dintr-o lună până la soluționarea divorțului. Intervalul este de vineri, de la ora 16.00, până duminică, la ora 20.00. Așa se explică faptul că el s-a dus acolo și a discutat cu Bebeto.

Bona angajată de Anamaria Prodan i-a permis să intre în casă și a și anunțat-o telefonic pe Ana care nu s-a opus. A vorbit cu Bebeto, care i-a spus că merge la antrenament. După aceea, Reghecampf a plecat către casa nașului său, aflată gard în gard cu vila în care locuiește în continuare agenta.

Se pare că Anamaria Prodan a apărut la acolo, pentru că a fost anunțată de bonă, l-a așteptat să iasă din casa nașilor și l-a atacat în stradă. Anamaria Prodan venise însoțită de un prieten care era în mașină și filma toată conversația cu Reghecampf. Ea a premeditat totul crezând că Laurențiu va riposta, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Anamaria Prodan riscă până la 2 ani de închisoare

Și întregul episod nu se va termina prea curând, deoarece Reghecampf intenționează acum să depună plângere – nu doar cea depusă vineri seară la Poliției pentru lovire și alte violențe – ci și pentru nerespectarea hotărârii judecătorești.

Potrivit Codului Penal, Anamaria Prodan riscă de la 3 luni până la 2 ani de închisoare, pentru că nu a respectat hotărârea judecătorească.

Codul Penal (art. 287) arată la alin. 1

(1) Nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti săvârşită prin a) împotrivirea la executare, prin opunerea de rezistenţă faţă de organul de executare se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Ce spune Reghecampf despre scandal

Contactat de GÂNDUL, Laurențiu Reghecampf a declarat: „Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța. El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun. Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”.

Războiul dintre Reghe și Prodanca a început de joi

Conform colegilor de la gândul.ro conflictul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu a început vineri seară! Se pare că antrenorul a fost audiat joi, 22 septembrie, la IPJ Ilfov, la Serviciul de Investigare al Infracțiunilor Economice, asta după ce sexy-impresara a depus o plângere împotriva lui.

Ne întoarcem la seara trecută, vineri 23 septembrie. Cei doi foști soți au ajuns la secția de Poliție din Snagov, unde au reclamat reciproc violență fizică. După ce a plecat de la Poliție, antrenorul român s-a dus direct către Spital (toată povestea AICI).

Motivele pentru care Reghe a ajuns la un spital central din București:

  • Antrenorul vrea să scoată un certificat medical din care să rezulte natura rănilor
  • Să dea probe de sânge pentru a demonstra că nu a consumat alcool și droguri

Conform unor surse din rândul autorităților, urmează să se emită ordine protecție provizorii pentru amândoi.

(VEZI ȘI: BOTEZUL FIULUI LUI REGHE A SCOS-O RĂU DIN SĂRITE PE FOSTA. EX-SOȚIA ANTRENORULUI, MESAJE ORIBILE TRIMISE INVITAȚILOR LA EVENIMENTUL DE DUMINICĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Lucrează în Mass-Media de mai bine de 8 ani. Este redactor la CANCAN.RO din anul 2021.
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...