EXCLUSIV! Citeste dialogurile dintre Alina si sotul ei, dupa ce acesta a aflat ca ea are o relatie cu o femeie

Publicat: 10/01/2013 | 13:03

Sotul handbalistei  a depus la tribunal o discutie in care, potrivit acestuia, Alina recunoaste ca se iubeste cu o femeie. Mai jos sunt cateva fragmente cu discutia dintre cei doi
 

Alina si Robert Pacuraru au fost casatoriti timp de 10 ani si au impreuna un copil. Totul a mers bine pana cand intre ei a intervenit una dintre colegele de la lot ale Alinei, cu care aceasta ar avea o relatie amoroasa.

Din transcripturile dialogurilor pe care le-au avut cei doi soti dupa momentul in care el a aflat de aventura Alinei, reiese ca Robert a incercat sa salveze relatia. A mers chiar si la psiholog pentru a intelege prin ceea ce trece sotia sa. Mai mult, reusise la un moment-dat sa o convinga si pe ea sa mearga la terapie, pentru a mai da o sansa casniciei.
 

El: Vreau sa fiu alaturi de tine. Intelege! Vreau sa fiu alaturi de tine. Cum pot face acest lucru? Zi, fata mea!
(nu se intelege)
Ce sa fac pentru tine? Vreau sa stiu, te rog, iti jur. Spune-mi un singur lucru, in afara de voi doua mai stie cineva la sala? Stie Varzaru?
Ea: Nu.
El: Stie Geta?
Ea: Nu. Nu stie nimeni.
El: Nu vreau (nu se intelege)
Ea: Nu. N-am cum, n-am cum.
El: Si la sala, fi mai atenta, copilul vine, imi spune, se plange.
(nu se intelege)
Ea: Ce, mai, ca s-a intamplat asta si nu am vazut atunci? N-am vazut cand a intrat in sala? S-a intamplat un singur lucru. Tu-mi spui ca nu am grija de copil.
El: nu te las eu, eu te iubesc asa cum esti, ba, nu fi nebuna! Intelege ca asta e, eu accept!
Ea: vreau sa mor (printre lacrimi)!
El: te rog eu, Alina!
Ea: nu mai vreau, nu mai vreau, nu mai vreau!
Ea: eu nu traiesc, nu traiesc, ma omor!

El. . Nu te condamn, ti-am zis, nu te condamn, asta este, s-a intamplat, s-a declansat, mi-a zis psiholoaga, fiecare femeie are lesbianismul in ea, fiecare femeie are acest lucru in ea, dar la unele se declanseaza, la tine s-a declansat. Si inca o chestie: nu le spune alor tai!
Ea: N-am cum sa nu le spun.
El: N-ai de ce sa le spui.
Ea: Pentru ca trebuie sa stie.
El: Pai ce, vrei sa-ti faci prezenta la ei cu cineva sau de ce?
Ea: Da’ de ce sa nu le spun? Nu inteleg. De ce insisti sa nu le spun?
El: Pentru ca ii imbolnavesti pe oameni.
Ea: Ee, o sa le treaca.
El: E un soc.
Ea: O sa le treaca, o sa le treaca si lor. N-am de ce sa nu le spun, ti-am zis, asta e, n-am.

El: … Nu mai simti nicio placere, placerea ta e sa te saruti cu ea, e placerea ta.
Bine, nu pot sa spun “renunta la ea”, n-am cum sa spun, dar macar tine-o ascuns in timpul zilei, nu va afisati in echipa, nu va afisati ca creati zvonuri, creati tampenii, nu va afisati in echipa ca lumea e rea, incercati sa va ascundeti cum v-ati ascuns si pana acum, asta e rugamintea mea la tine!
Ea: Da n-am luat-o inainte de antrenament, i-am zis ca o iau s-o duc la clinica.
El: Singura chestie e ca vreau sa am siguranta ca nu mai esti in prezenta Cristinei cand iei copilul meu. Ea, fara sa vrea, te-a indepartat. A inceput sa te placa si mai mult, sa te iubeasca si orice amor vedea intre noi…

Ea: Nu s-a pus problema… nici de nimic

El: Renunti la ea?

Ea: Deci oricum, noi nu mergem mai departe.

El: Da, ok. Am inteles asta. La ea nu renunti, nu?

Ea: Nu, nu renunt!

El: Urma sa-mi spui si probabil… Ai avut momente cind ai vrut sa-mi spui si n-ai avut curaj. Ca ai o relatie cu Cristina si nu stiai cum sa-mi zici. Pe bune, ai avut momente cind ai vrut sa-mi spui, Alina, si evitam sa plec, daca ai observat, eu plecam, gaseam motive sa plec.
Pentru ca pentru mine a fost un soc, Alina, un mare soc. Mare soc a fost pentru mine. Crede-ma din suflet. Am primit-o ca atare, am crezut…

Ea: Hai acum sa nu mai vorbim!
El: Mai ma iubesti, fata mea?
Ea: Nu, nu. ….Crede-ma, indiferent cat de nenorocita mama sunt sau am fost va sta si cu mine baiatul.
Ea: nu s-a intamplat niciodata nimic cu David in preajma mea. Nu s-a intamplat, numai ca asa cum tu ai avut cu cine sa te consulti, iti spun sincer ca d-asta vreau sa le spun si alor mei, n-am cum sa nu le spun. Ma gandesc si eu la David, Alina, fereasca Dumnezeu! Pentru mine e un soc, fereasca Dumnezeu ca David sa aiba partea asta din tine, dar nu, nu, n-as vrea. Tu ai vrea?
Ea: Normal ca nu.
Cum s-a intamplat? Zi-mi cum? Zi-mi si mie ceva. Nu pot sa-mi dau seama.

Ea: A venit cu fondul la care eram la discutii si.. nu erau discutii. Asta a fost sa fie.

El:

Ea: M-a ajutat foarte mult in perioada aia si cu bani si cu multe lucruri.

El: Ok…

El: Copilul va sta la amandoi, corect, eu vreau in orice caz sa fiu trecut acolo pentru ca nu stiu ce ai tu de gand mai departe, nu vreau sa-ti faci un plan diabolic sa ajungem sa…

Ea: Doamne fereste, nicio clipa n-am gandit lucrul asta.

El: Sunt convins c-ai avut momente cand, iti spu, te-am urmarit de-aici, de la masa asta, mi se rupea sufletul, te-am urmarit si vedeam, aveai momente bune si momente proaste, momentele bune cand erai pe linia de plutire cu gandul la familie si momentele proaste cand erai cu gandul in alte parti si ma dureau rau de tot pentru ca stiam exact care este cauza. Nu jucam teatru, dar am sperat pana in ultima clipa si n-am mai rezistat, astazi am plecat urland, am fugit urland pe strazi, m-am plimbat de nebun, plangeam langa masina, ma intreba lumea “ce ai, domne?”, “am o problema, a murit nea’”, chiar a murit aseara nea Barliga.

Ea: Doamne fereste!

El: Da, da. Asta e, nu mai conteaza prin ce-am trecut eu, nu mai conteaza, chiar nu mai conteaza prin ce-am trecut eu, am trecut rele, pentru ca de-aia m-a afectat asa , simteam, simteam de mult lucrurile astea, de cand incepeam sa fac dragoste cu tine, cand s-a-ntamplat, simteam. Ai avut momente cand ai incercat sa, dar nu… Nu mai simti nicio placere, placerea ta e sa te saruti cu ea, e placerea ta. Am innebunit, imi bagam mana in par, am innebunit, urlam, vedeam si urlam, urlam, crede-ma, te rog, intelege-ma, ca nu ma plang acum, urlam si sa stii ca am sa urlu in continuare pana am sa-mi revin. Bine, nu pot sa spun “renunta la ea”, n-am cum sa spun, dar macar tine-o ascuns in timpul zilei, nu va afisati in echipa, nu va afisati ca creati zvonuri, creati tampenii, nu va afisati in echipa ca lumea e rea, incercati sa va ascundeti cum v-ati ascuns si pana acum, asta e rugamintea mea la tine! Ascundeti-va cat mai mult sa nu va vada cineva, nu stiu… Uite, ca maine te chem la masa, nu? Sau nu mancati inainte de antrenament?

Ea: Da n-am luat-o inainte de antrenament, i-am zis ca o iau s-o duc la clinica.

El: Sau da, ma rog, i-ai zis ca o iei de acasa. Of, Dumnezeule mare…Te ascultam, fii atenta, si ma rugam la Dumnezeu, bai, acuma pot sa vorbesc? Liber, sa ma descarc si eu la tine? Ascultam si ma rugam la Dumnezeu sa nu mai sune, plecam de acasa la serviciu, ma abtineam ca te vedeam cu femeia aia si urlam in masina, ma rugam sa nu mai sune, ma rugam sa nu mai vorbiti, cand am vazut ca i-ai spus “te iubesc!”, am innebunit. N-a fost o secunda reactia sa-ti fac vreun rau, n-am avut… zic “bai, asta e!”. Imi vine in cap cuvintele psiholoagei, mereu imi vin, m-a facut femeia pilaf, m-a facut. N-am crezut, la inceput n-am vrut sa cred, n-am vrut sa cred. Ti-am zis, te-as condamna daca ai fis tiut de la inceput, te-as fi condamnat, dar asa zic asa zic asta a vrut Dumnezeu, sa fie. Am intrat pe net, nu sunt singurul caz, sunt barbati, sunt femei cu doi copii, care acelasi sambure s-a declansat, sunt barbati care se plang pe internet, n-am scris nimic, dar am citit si sfaturi, si sfaturi, acum sunt capabil sa scriu si eu, sa spun secundele astea, sa scriu, asta e viata, nu fiti rai. Eu vreau sa-ti fiu alaturi, am inteles care este situatia. Vrei sa ti zic ceva? Nici in seara asta n-am crezut ca nu mai pot face nimic, nici in seara asta, pe cuvant de onoare, am tot sperat, imi batea inima ca stiam ca esti in jurul meu. Da’ ce i-ai dat lu’ doamna Florica?

Citește și...