EXCLUSIV | De unde venea Mario Iorgulescu, înainte să comită tragicul accident de pe Șoseaua Chitilei

Publicat: 08/09/2019 | 11:52

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele LPF, a fost implicat într-un accident grav în noaptea de sâmbătă spre duminică pe Șoseaua Chitilei. Tânărul se afla într-un Aston Martin DBS, care a fost avariat, iar cealaltă mașină a fost făcută praf, șoferul murind pe loc.

Potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, Mario Iorgulescu se întorcea de la o partidă de poker. Acest lucru se confirmă și de imaginile postate de tânăr pe rețelele de socializare. De altfel, aceleași surse ne-au mai declarat că fiul președintelui LPF ar fi consumat, pe lângă alcool, și substanțe interzise.

Mario Iorgulescu, implicat în numeroase scandaluri

Judecătoria Sectorului 3 a decis să-l achite pe Mario Iorgulescu, în timp ce colegii de dosar ai acestuia au primit ani grei de puşcărie. Decizia este una în primă instanţă şi poate fi atacată cu apel.

Anchetatorii spun că Mario Iorgulescu, împreună cu ceilalţi interlopi, au vrut să-i dea o lecţie bărbatului care îi datora bani. Chiar acasă la fiul preşedintelui LPF, acesta a fost bătut în reprize cu un ciocan de şniţele.

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu, a şi fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile în scandalul în care este acuzat că a sechestrat şi bătut un tânăr. Mario scăpase iniţial doar cu control judiciar, dar ulterior a primit mandat de arestare preventivă, în urma contestaţiei făcute de procurori.

Citește și...