EXCLUSIV. Detaliile uluitoare ale unui episod terifiant. Iubita lui Leo Iorga, jefuită, bătută cu bestialitate și la un pas să fie violată!

Publicat: 27/11/2019 | 15:47

Florența Marin, cunoscuta impresară care l-a făcut pe celebrul rocker Leo Iorga să se îndrăgostească de ea și să se despartă, pentru câțiva ani, de soție, a trecut prin clipe dramatice. Nu numai că suferă încă după Leo Iorga, bărbatul despre care spunea că a fost „iubirea vieții ei”, dar, recent, bruneta a fost jefuită și bătută cu bestialitate, ba chiar la un pas de a fi violată. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat, în exclusivitate, toate detaliile.

Totul s-a întâmplat, în urmă cu câteva luni, în centrul Bucureștiului, noaptea, după ce Florența se întorcea de la un concert unde fusese alături de trupa pe care acum o manageriază, Schimbul 3. Un prieten apropiat al Florenței Marin a relatat întregul episod, exclusiv pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

„A încercat să îi smulgă rochia și chiloții de pe ea”

 „Hoțul a trecut pe lângă ea, apoi s-a întors brusc și i-a smuls toate lanțurile de aur și argint de la gât, cerceii, geanta; apoi a lovit-o și a tras-o de părul ei lung, jos, pe caldarâm. A tras-o câțiva metri, pentru că ea trăgea de geantă, în încercarea de a și-o recupaera.

Individul i-a dat câteva picioare în față și în burtă, apoi a încercat să îi smulgă rochia și chiloții de pe ea, încercând să o violeze. Pentru că ea țipa ca din gură de șarpe – deși primea pumni în tot acest timp – și pentru că se apropiau niște oameni, nemernicul a lăsat-o și a fugit cu prada lui.

Este clar că, dacă ea nu striga și nu se apăra, individul care îi trăsese în jos și rochia ca să o violeze, ar fi reușit și acest lucru!”, ne-a povestit sursa citată.

Agresorul, prins în urma descrierii exacte a Florenței

Florența și-ar fi revenit cu greu în urma agresiunii. Dar, chiar și așa, lovită, în lacrimi, s-a dus la Poliție ca să depună plângere și să își descrie agresorul.

„Florența, care are o vedere ageră, l-a scanat foarte bine pe individ și, când s-a dus la poliție, l-a descris perfect, iar Poliția Română și-a făcut datoria. Astfel, după câteva zile, datorită descrierii exacte facute de ea, hoțul a fost prins și o parte din bijuteriile ei, rupte în mare parte, au fost găsite la câteva centre de amanet din centrul Bucureștiului”, a precizat prietenul fostei iubite a lui Leo Iorga, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

A mulțumit Poliției

De altfel, în 4 septembrie, Florența relata și ea, parțial, episodul, chiar pe pagina de Facebook.

„Iată că am ocazia să mulțumesc POLIȚIEI ROMÂNE! În seara de 22 august 2019 în jurul orei 23.00, am fost victima unui atac care s-a soldat cu violență și furtul lănțișoarelor pe care le purtam la gât. Am văzut că sunt urmărită și l-am lăsat, pe tipul care urma să mă agreseze, să mă depășească. El s-a ascuns, a continuat urmărirea și m-a atacat din spate.

Cu toate că eu am opus rezistență… am tras de lanțuri parte în parte cu el și am încercat să rezist… am căzut și m-a târât câțiva metri, până a reușit să smulgă lanțurile. Nu a contat că este o stradă principală, foarte luminată, că erau oameni (un cuplu și o doamnă cu un cățel, care mă salutase înainte de atac, persoane care, spre dezamăgirea mea, s-au speriat de situație și au plecat), nu a contat că l-am văzut că mă urmărește, că m-am opus atacului și oarecum că m-am luptat cu el… tipul și-a urmărit scopul de a fura lănțișoarele.

Am sunat la 112 și lucrurile și-au urmat cursul, cu acțiune rapidă… echipaje, urmăriri, măsurători, declarații, căutări, INML, recunoașteri, planșe, poze… cercetări. Și…ieri, 3 septembrie 2019, am fost sunată… și anunțată că tipul (care a fost identificat în scurt timp conform descrierilor mele, înregistrărilor de la camerele din zonă…) a fost arestat și că… sunt așteptată să îmi ridic lănțișoarele.

Florența s-a fotografiat alături de agenții care i-au rezolvat cazul (Foto: Facebook)

Așa că… în mod special DOMNILOR AGENȚI POLIȚIE MĂTUȘOIU IONUȚ RĂZVAN (dreapta în poză) și ALIN OSICEANU (stânga în poză) CARE S-AU OCUPAT DE ACEST CAZ, echipei SECȚIEI de POLIȚIE NR. 21 și celor cu care am interacționat în acea seară, operatoare, salvare și poliție…VĂ MULȚUMESC! V-AȚI FĂCUT TREABA! Agresorul a fost arestat și mi-au fost recuperate lănțișoarele, pe care le amanetase. Vouă vă transmit tuturor să aveți grijă cum vă purtați valorile, pentru că nu se compară un furt cu o tâlhărie calificată, atac și violență. Specific că agresorul este recidivist, eliberat în primăvară (fusese închis tot pentru tâlhărie). Mulțumesc lui Cristi că mi-a a fost alături în acea seară și lui Toni pentru consiliere”, a scris Florența pe Facebook.

„Se îmbracă numai în negru și nu mai are chef să iasă din casă”

În altă ordine de idei, Florența nu și-ar fi revenit după moartea lui Leo Iorga, despre care apropiații spun că l-a considerat „iubirea vieții ei”. (VEZI ȘI: ACTORUL OVIDIU CUNCEA A VENIT ÎMBRĂCAT ÎN PREOT LA ÎNMORMANTAREA LUI LEO IORGA)

„Se îmbracă numai în negru și nu mai are chef să iasă din casă. Noi tragem de ea să iasă la evenimente, cum făcea înainte de moartea lui Leo, ea fiind sufletul evenimentelor Micului Paris, dar nu prea mai vrea să iasă. Încă nu poate trece peste dispariția lui”, ne-a mai spus sursa noastră.

„S-a rupt o bucată din sufletul meu”

Florența Marin i-a fost impresară lui Leo Iorga și s-a iubit mai mulți ani cu artistul, înainte ca acesta să se întoarcă la familia lui. Primii ani după diagnostic i-a petrecut, însă, alături de ea. La trei săptămâni de la moartea celebrului rocker, Florența Marin a făcut mărturisiri emoționante, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România.

„Între noi s-a declanșat o atracție mai mult decât cea profesională. Noi eram foarte mult timp împreună și s-au dezvoltat niște sentimente destul de aprinse, pe care eu le-am luat ca atare. Amândoi am fost într-o perioadă mai puțin fastă. Eu veneam după o despățire de doi ani, iar el era de ceva vreme singur. În 2013 ne-am mutat împreună. Am muncit împreună extrem de mult.

Eu am fost un plus de energie pentru Leo. M-am folosit de toate instrumentele ca să-i aduc pe scenă.(…) La început, relația cu Leo a fost 90% profesională și 10 % prietenie, dar, cu trecerea timpului, aceste procente s-au egalat.(…) Prezența mea și a fiului meu, care devenise sunetistul lor, a deranjat. După ce au început problemele medicale, a intervenit familia și s-a produs ruptura dintre noi doi. Mi-am dorit să nu sufere, dar îmi pare rău că boala a venit la el așa devreme. S-a rupt o bucată din sufletul meu. Trebuia să fiu alături de el pe ultimul drum”a declarat Florența Marin, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Betty, singura companie în nopțile friguroase

Florența Marin este acum booking manager al trupei Schimbul 3 by Adrian Ordean, după ce, în trecut, a fost booking manager la PACT by Leo Iorga & Adi Ordean, dar cariera ei în muzică și PR este mult mai amplă.  Deși, în acte, este căsătorită încă cu tatăl copilului ei, Alexandru, Florența nu mai ar mai fi împreună cu acel bărbat. Potrivit surselor noastre, ea locuiește doar cu mama ei și cu băiatul său, Alexandru, cântăreț în trupa Schimbul 3, iar singura companie în nopțile friguroase ar fi pisicuța ei, Betty.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...