EXCLUSIV | DJ Wanda își face talie de viespe! Când și-a programat intervenția la medicul estetician

Publicat: 07/11/2019 | 15:38

DJ Wanda are în plan să înceapă anul 2020 cu o noua siluetă. Deși, frumoasa brunetă are un corp perfect lucrat la sală, tonifiat și fără urmă de celulită, ea își dorește să aibă o talie mai pronunțată. Abdomenele și exercițiile la sală nu sunt suficiente pentru a obține acest lucru, astfel că soluția este să apeleze la medicul estetician pentru o intervenție minim invazivă. Vedeta a făcut declarații în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, despre această decizie importantă din viața ei.

Citește și: DJ Wanda și Karl au avut cea mai ciudată aniversare a nunții! Unde au ajuns cei doi

DJ Wanda își face liposculptură în talie

Astfel se face că DJ-ița a vorbit deja cu medicul chirurg Florin Juravle pentru a suporta această intervenție în săptămânile ce urmează.

“Eu merg aproape zilnic la sală și, cu toate acestea, nu reușesc să obțin talia de viespe pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. Ține și de conformația fiecăruia dintre noi. Așa că soluția este să acționăm localizat. M-am consultat cu medicul meu, Florin Juravle, și voi face o procedură estetică ce se numește liposculptură. Altfel spus, medicul îmi va remodela cu precizie, fără operație, anumite zone prin liposculptură și îmi va accentua talia. Va fi o intervenție cu rezultat spectaculos”, a declarat DJ Wanda în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Medicul Florin Juravle a explicat în detaliu procedura.

“Wanda are un corp foarte tonifiat si suplu, însă își doreste o talie mult mai definită, așa-numita: «talie de viespe» pe care o vedem la multe dintre vedetele de la Hollywood, chiar și la vârste de peste 40 de ani. I-am propus o procedură estetică ce permite remodelarea cu precizie a unor zone, în cazul ei accentuarea taliei. Practic vom «sculpta» formele prin cea mai modernă tehnică numită «liposculptură» Sunt foarte multe avantaje, dar cel mai bine vă va povesti despre toate acestea chiar Wanda, după ce va trece prin această procedura estetică!’’, a afirmat dr. Florin Juravle.

Citește și: DJ Wanda, apariție-șoc pe plajă. Bikinii minusculi au făcut senzație

Pentru această procedură, DJ Wanda va reveni în România la începutul anului viitor, unde va sta câteva săptămâni.

“Voi face intervenția dupa vacanța de sfârșit de an. O să fie nevoie de o perioadă de recuperare, care va trece însă repede și sunt convinsă că totul va fi foarte bine. Soțul meu, Karl, va fi alături de mine și mă susține în tot ceea ce fac”, a mai spus DJ Wanda.