EXCLUSIV. El e bărbatul care s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 4 al Tribunalului București. Gestul incredibil făcut înainte să își pună capăt zilelor

Publicat: 05/10/2018 | 13:55

Decizia unui bărbat de 45 de ani de a-și încheia socotelile cu viața în incinta Tribunalului București i-a șocat pe anchetatori, dar mai ales pe cei prezenți la scenele halucinante. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat numele acestuia, motivul pentru care se afla în clădire, dar și ce gest incredibil a făcut înainte să se arunce de la etajul patru al instituției.

El e bărbatul care s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 4 al Tribunalului București. Gestul incredibil făcut înainte să își pună capăt zilelor

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie în exclusivitate că bărbatul care a murit, după ce s-a aruncat de la etajul patru al clădirii, se numește A.I.. Bărbatul a căzut în holul principal, și, în ciuda eforturilor medicilor, care l-au resuscitat aproape o oră, bărbatul a fost declarat mort la fața locului. Surse din anchetă au declarat pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că, înainte să se sinucidă, el l-a înjurat pe procurorul de sentință. Mai mult, martorii la tragicul eveniment au povestit că l-au văzut pe individ ieșind dintr-o sală de judecată destul de supărat.

A.I. era judecat într-un dosar pentru loviri şi alte violențe, iar anchetatorii bănuiesc că gestul lui ar putea avea legătură cu o posibilă sentinţa nefavorabilă. În același dosar penal mai apar alte patru persoane, conform portal.just.ro.