EXCLUSIV / Renata s-a pozat provocator la piscină! Imagini demențiale cu ex-iubita lui Leo de la Strehaia!

Publicat: 13/06/2018 | 14:46

Renata, ex-iubita lui Leo de la Strehaia, știe cum să se joace cu mințile bărbaților.(Console si accesorii gaming) Fosta asistentă Tv s-a lăsat fotografiată în ipostaze incendiare la o piscină din Capitală. Focoasa brunetă a încins atmosfera cu formele ei bine definite, iar imaginile obținute de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, sunt mai mult decât grăitoare.(CITEȘTE ȘI: AU RENUNȚAT LA DIVORȚ ȘI ”NEGOCIAZĂ” PENTRU UN BEBELUȘ!)

Recent, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Renata Gheorghe, una dintre cele mai atrăgătoare femei din showbiz-ul românesc, la o piscină din Capitală, acolo unde tânăra care s-a iubit cu Leo de la Strehaia s-a relaxat preț de câteva ore.(NU RATA, AICI: A CHEFUIT CU PUYA & SIȘU ȘI L-AU GĂSIT MORT ÎNTR-O CAMERĂ DE HOTEL!)

Îmbrăcată cu un costum de baie minuscul ce-i punea în evidență formele de invidiat și bustul generos, fosta asistentă Tv a avut o apariție de-a drepul năucitoare. Cum este o fire dezinhibată, bruneta nu a ratat ocazia de a se lăsa fotografiată în ipostaze provocatoare. Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, Renata a fost protagonista unei ședințe foto organizate ad-hoc  pe marginea piscinei, iar cu siguranță pozele vor fi apreciate de majoritatea reprezentanților sexului tare.(NU RATA, AICI: EVA KENT, TRANSFORMARE INIMAGINABILĂ! CUM ARATĂ FOSTA ASISTENTĂ A LUI CAPATOS, LA 9 ANI DUPĂ CE A FOST CONCEDIATĂ!)

Citește și...