Au renunțat la divorț și ”negociază” pentru un bebeluș!

Publicat: 06/06/2018 | 23:26

Leo de la Strehaia anunța cu surle și trâmbițe, înainte de Paști, că vrea să divorțeze de focoasa lui soție (DETALII AICI). Acum, însă, „Prințul Țiganilor” a revenit la sentimente mai bune. (Console si accesorii gaming) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut declarații, în exclusivitate, de la Dana ”Criminala”, despre modul în care a ajuns să-l transforme pe Leo într-un veritabil băiat de casă. (CITEȘTE ȘI: MARIA BĂSESCU ȘI-A VIZITAT NEPOȚICA ÎN SECRET, LA MATERNITATE!)

“Am hotărât să mă despart de Dana, iar decizia nu mai poate fi întoarsă. În Vinerea Mare, în timp ce eu mă aflam la Strehaia ca să mă spovedesc, ea a mers în club. Nu este normal ca o femeie măritată să procedeze așa. După Paște, voi depune și actele de divorț!”, declara Leo de la Strehaia, în urmă cu câteva luni, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cu toate că atunci părea mai hotărât ca niciodată să pună capăt mariajului pe care îl are de aproximativ doi ani cu Dana Criminala, acum (Cele mai bune oferte laptopuri) Leo s-a schimbat radical.

”Nu mai divorțăm, acum ne iubim mai mult ca niciodată. Avem o relație foarte frumoasă și suntem de-a dreptul fericiți. Sperăm că Leo să scape de toate problemele pe care le are și să ne bucurăm din plin de viață. Ducem discuții intense pentru un copil, el tot timpul îmi spune că vrea un copil, dar eu încă nu stiu ce să răspund, am deja un copil și avem cățiva căței pe care îi consider copiii mei. Acum Leo este un familist convins, chiar este un băiat de casă”, a declarat Dana Criminala, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Leo de la Strehaia și Dana ”Criminala” se iubesc mai mult ca niciodată

Leo de la Strehaia și-a descoperit o nouă pasiune

Mai mult decât atât, focoasa brunetă ne-a mărturisit că ”Prințul Țiganilor” a devenit un bucătar desăvârșit și el este cel responsabil cu prepararea bucatelor la ei în familie. ”Leo gătește foarte bine. El stă mai tot timpul în bucătărie. Și-a descoperit o nouă pasiune. Îi place foarte mult să petreacă timpul în bucătărie”, ne-a mai mărturisit bruneta. (NU RATA, AICI: A FOST RIDICATĂ DE MASCAŢI! LEO DE LA STREHAIA TRECE PRIN MOMENTE CUMPLITE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)