EXCLUSIV | Semnează cu concurența?! La ce post TV va putea fi văzută Mirela Vaida după ce a fost concediată de la Antena 1

Publicat: 20/01/2019 | 09:05

Mirela Vaida a fost concediată de la Antena 1, iar fanii vedetei se întreabă, firește, unde o vor putea vedea și asculta pe preferata lor. Este o întrebare care stă pe buzele multora, cu atât mai mult cu cât Mirela a dat de înțeles că nu va rămâne departe de studiourile de televiziune. Mai mult, frumoasa prezentatoare va participa și la concursul Eurovision – luna aprilie. Israel -, chiar dacă este însărcinată. Show-ul va fi transmis, în exclusivitate, de TVR.

Bineînțeles că se discută foarte mult pe acest subiect. Va semna sau nu Mirela Vaida cu… concurența, respectiv TVR? Ea va putea fi văzută la TVR, în timpul emisiunii Eurovision, iar de curând a fost invitată la ”Pulsul zilei”, pășind zâmbitoare pe holurile TVR, acolo unde s-a și fotografiat alături de gazdele sale, Mihai Ogășanu și Claudiu Mirea.

Este evident că există o apropiere vizibilă între Mirela Vaida și… TVR, așa că nu ar fi exclus să o vedem pe frumoasa vedetă, însărcinată acum cu al treilea copil, semnând un contract, pe termen mediu sau lung, cu Televiziunea Română. Despărțirea bruscă de Antena 1 nu înseamnă un sfârșit de drum, din punct de vedere profesional, pentru Mirela Vaida. Ea nu va putea să stea mult timp ”pe tulă” și, firește, dacă va primi formatul de emisiune dorit, atunci nu este exclus să o vedem, în scurtă vreme, în echipa… TVR.

Mirela Boureanu Vaida este decisă să îl facă și pe cel de-al patrulea copil

Vedeta a mărturisit că ia în calcul și cel de-al patrulea copil, spunând că asta se va întâmpla până la 40 de ani

”Am vorbit despre asta. Dacă tot mi l-a dat Dumnezeu până în 37 de ani pe cel de-al treilea, înseamnă că până în 40 trebuie să îl fac pe al patrulea, dar totuși, lumea zice că e greu cu trei copii și mai ales că sunt atât de mici… Nu vreau să cred asta, pentru că nu mă ajută la nimic, dar dacă nu o să mi se pară chiar atât de greu pe cât zice lumea, pe bune dacă nu m-aș încumeta și la al patrulea! Dar trebuie să fiu sigură că e fată”, a mai spus Mirela Vaida.

 

Citește și...