Băieții de la 3 Sud Est au ”concertat” la o bere, iar noi avem imaginile din culise!

Publicat: 19/04/2018 | 23:15

Băieții de la 3 Sud Est au avut concert în urmă cu o săptămână, la Berăria H, iar pentru asta și-au dres vocile la un păhărel de bere. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe cei trei artiști la o vorbă și o bere, înainte de a urca pe scenă. Îndrăgiții cântăreți vor aniversa, tot printr-un concert, 20 de ani de la înființarea formației.

Celebra trupă 3 Sud Est a revenit, vinerea trecută, la Berăria H, unde a lansat noul album, ”Epic”, în cadrul turneului cu același nume. A fost spectacol în acea seară, oamenii prezenți la show gustând din plin momentele ”melodice” ale celor trei băieți care s-au lansat în urmă cu 20 de ani, la Constanța. Înainte cu o zi de marele spectacol, Laurențiu Duță, Viorel Șipoș și Mihai Budeanu au inspectat locul unde aveau să concerteze, alături de întreaga echipă tehnică.

(VEZI AICI: ȘTEFAN STAN RECUNOAȘTE CĂ A ÎNȘELAT-O PE MANTEA)

Și nu au rezistat tentației de a ieși pe terasă, unde trei pahare mari de bere și-au făcut imediat apariția pe masa lor. O țigară, o gură de bere, câteva vorbe… Totul OK. Dacă ”vocalul” Duță a stat nemișcat, colegii lui s-au agitat puțin, povestind una, alta… Oamenii de la ”tehnic” au dat și ei ”târcoale” mesei, explicându-le cântăreților cum stă treaba cu sonorizarea. O bere și atât, și-au spus cei de la 3 Sud Est și s-au ținut de cuvânt. După ce au terminat paharele, au mai dat o tură prin sala unde concertau a doua zi, după care s-au dus la odihnă.

Turneu aniversar 3 Sud Est

3 Sud Este va susține un nou concert, aniversar, de această dată, și nu în România! Pe 28 aprilie, celebra trupă va cânta la Dublin, Irlanda. În acest sens, ”sudeții” și-au promovat concertul din ” Turneul Aniversar 3 Sud Est 20”.

(CITEȘTE ȘI: LEONARDO DI CAPRIO LA NUBA MAMAIA LA CONCERTUL LUI ANTONIS REMOS DE PE 28?)

”Salutare, dragii noștri prieteni care locuiesc în Irlanda! Vă dăm întâlnire în Dublin, pe 28 aprilie, să aprindem #STELE, să ne împreunăm mâinile, să trăim împreună POVEȘTI, TRĂIRI, SENTIMENTE, EMOȚII, într-un concert LIVE cu totul special! Vă așteptăm cu drag!”, este anunțul formației pentru fanii din Irlanda.

S-au lansat la malul mării

3 Sud Est este o formație românească de muzică pop și dance, formată în 1997. După mai bine de un deceniu de activitate, formația s-a desființat, în 2008. S-a reunit oficial pe 28 februarie 2014, odată cu lansarea unui nou single – ”Emoții”. 3 Sud Est este una dintre cele mai de succes formații românești, membrii ei fiind supranumiți „Regii muzicii dance“. În primii ani de la fondare, formația a bătut mai multe recorduri la capitolul de vânzări: 800.000 de casete audio și CD-uri vândute în toată țara.

(NU RATA: ŢI-O MAI AMINTEŞTI PE MIKI, FOSTA SOLISTĂ A FORMAŢIEI K-PITAL? CUM ARATĂ ACUM, LA 44 DE ANI)

Discul 3 Sud Est, lansat în 1998, a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio și în 6.000 de exemplare pe CD. Printre cele mai cunoscute melodii ale formației se numără „Ai plecat“, piesa prin care și-au definit stilul caracteristic, „De ziua ta”, dar și „Amintirile“, cea mai de succes piesă a celor trei artiști.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)