EXCLUSIV! Tatăl Deliei, declarații emoționante despre cântăreață! ”Și acum regret…”

Publicat: 15/04/2018 | 17:41

Pentru prima data, tatăl Deliei, Ion Matache a făcut declarații în public. Ion Matache a vorbit despre cel mai mare regret al său, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.(CITEȘTE ȘI: OANA MATACHE ȘI-A BOTEZAT FETIȚA! CUM S-A ÎMBRĂCAT NAȘA DELIA)

După ce a participat la ceremonia de creștinare a nepoatei sale, Jessica, fiica Oanei Matache, sora Deliei, Ion Matache, tatăl îndrăgitei artiste a făcut o declarașie uluitoare. Tatăl Deliei a vorbit deschis despre cel mai mare regret al său.

” Și acum regret că nu am fost lângă Delia atunci când a avut cea mai mare nevoie de mine. Eu l-am descoperit pe Dumnezeu la vârsta de 45 de ani și a fost prea târziu, fetele mele crescuseră și nu mai puteam face ceea ce trebuia să fac de la început. Dar așa a fost de la Dumnezeu să fie. Cu ajutorul Lui a ajuns să se facă mare și să fie bine. Încerc pe cât se poate să îndrept greșelile din trecut, e foarte greu după atâta timp. E copilul meu și-l iubesc. Ne rugăm la Dumnezeu ca să fie bine”, a declarat, Ion Matache, părintele Deliei, în excluisivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.