Exclusivitate mondială realizată de paparazzii CANCAN.ro! Mădălina Ghenea şi iubitul milionar trăiesc o iubire ca-n filme. S-au plimbat îmbrăţişati pe străduţele înguste din Arezzo!

Publicat: 13/07/2016 | 00:00

Dacă Mădălina Ghenea ar scrie o carte despre vacanţa din Toscana, un fel de lună de miere înaintea nunţii, aceasta ar putea avea titlul ”Zeiţa printre armăsari”. CANCAN.ro vă oferă episodul 2 al serialului exclusiv pe care l-am surprins în cuibuşorul italian de nebunii.

Când s-a dus în paradisul de 10 milioane de euro al lui Matei Stratan, din Toscana, Mădălina Ghenea spera ca acolo să fie doar ei doi. Dar acolo, surpriză! Nu doar că erau şi oamenii de la cel mai citit site din România, dar o mai aşteptau, dornici de multă dragoste, şi câteva zeci de prieteni ai lui Matei, unul mai armăsar decât celălalt.
 
Ne referim, desigur, la herghelia unde Matei are un cal cu care Mădălina şi-a pus deja poze pe instagram. E drept, şi-a pus şi cu nişte câini, dar ăia nu-s cine ştie ce rasă şi n-au costat cât calul care seamănă cu Hannibal Lecter şi mănâncă jăratec cu friptură cu tot.
 

 
Ca o zeiţă printre atâţia armăsari, Mădălina s-a simţit în Toscana atât de sigură pe mijloacele de exprimare ale trupului său încât nu a ezitat să bage toţi muritorii peninsulei în boală atunci când a ieşit din palatul iubitului, purtând o fustiţă tare îndrăzneaţă, o ţinută numai bună să fie analizată de stiliştii verdict.ro. Iar aşa cum am remarcat deja în filmul Youth, superba româncă (mult peste genul acela de femeie pe care o vezi făcând topless pe vreo plajă din Mamaia) are un trup care pare sculptat de Michelangelo.
 
Mădălina şi-a luat, aşadar, prietenul de mânuţă şi s-au dus în Arezzo, orăşelul-capitală al provinciei, unde cei doi s-au plimbat îmbrăţişaţi pe străduţele înguste, ca şi cum Dumnezeu ar fi revărsat toată dragostea din lume asupra lor. Dar seara romantică de la Arezzo n-a fost decât preludiul pentru ceea ce avea să urmeze.
 
Dar despre toate astea în episodul de mâine noapte al serialului nostru de-o exclusivitate cosmică. Ne vedem la miezul nopţii, tot aici!
 
Ana Manole

 

Citește și...