Acasă » Experienta sangeroasa pentru Andi Moisescu! Si-a taiat falanga cu un cutit de macelar, in direct, la TV! Vezi cum s-a intamplat!

Experienta sangeroasa pentru Andi Moisescu! Si-a taiat falanga cu un cutit de macelar, in direct, la TV! Vezi cum s-a intamplat!

De: Cancan 02/05/2013 | 23:00
Experienta sangeroasa pentru Andi Moisescu! Si-a taiat falanga cu un cutit de macelar, in direct, la TV! Vezi cum s-a intamplat!

Bucatarul Petrisor Tanase a fost unul dintre primii chefi care au aparut in emisunile de televiziune de la noi. Facea tandem cu Andi Moisescu si aveau multi fani.Una dintre cele mai tari faze a fost cand  Andi s-a taiat la deget, in direct!

Emisiunile lui Petrisor aduceau mereu zambetul pe buze tuturor, iar glumele din platou faceau deliciul telespectatorilor. Acum chef Tanase se ocupa de noi proiecte, dar fara aparitii la televizor, dupa ce s-a retras din activitatea media in urma cu trei ani.

“A fi vedeta trebuie sa ai un yacht”

“Sincer, cand m-am gandit sa fac emisiune tv eram  la Palatul Parlamentului bucatar-sef…

Ideea mi-a venit chiar cu riscul sa fiu cunoscut, ca nu mai am intimitate. Trebuie sa iti controlezi orice gest si totodata si modul cum arati pe strada. Eu nu m-am sfiit niciodata de asta, eu m-am imbracat dupa cum am avut chef. Am inceput aceste emisiuni prin 1995, iar prima data am facut emisiunea pe TVR International, era dedicata diasporei si le aduceam aminte de retele traditionale.

Apoi, fiind prieten cu Florin Calinescu, ne cunosteam foarte bine, cand el era actor la Teatrul Mic, iar eu bucatar la Berlin. Mergeam la fiecare piesa de teatru care se lansa, chiar daca erau cinci, sase grade in sala. Atunci am fost contactat de el, am fost invitat la el in emisiune, el vazand ca am o emisiune pe TVR mi-a facut aceasta propunere, sa ma duc la o discutie. M-a vazut, m-a placut si mi-a propus o colaborare in acest sens.

Pot spune ca a fost o schimbare de macaz, clar! ProTv-ul a creat vedete din oameni simpli, obisnuiti, dar eu nu ma consider vedeta. A fi vedeta inseamna sa ai un yacht, trebuie sa fii vedeta americana, sa fim sinceri. Dar traim in Romania, daca ma nasteam si eu in Anglia poate, na, eram si eu Jamie Oliver”, ne-a povestit, razand, indragitul bucatar.

Munceste cu jumatate de norma ca profesor la un liceu
Munceste cu jumatate de norma ca profesor la un liceu

“In momentul in care se aprinde becul rosu la camera. eu ma transform”

Petrisor Tanase ne-a povestit despre ce a insemnat pentru el televiziunea, dar si despre emotiile la primele cadre trase. El spune ca trairile sale incep dupa ce se termina un eveniment.

“Eu am aparut la ProTv la “Ora 7, buna dimineata” impreuna cu Andi Moisescu si Neti Sandu. Dupa ce a aparut acest format, cu un bucatar in matinal, Teo si Mircea erau deja la Antena si au adus si ei un bucatar. Formatul era asemanator, acum era o lupta intre ProTv si Antena, bineinteles ca ProTv-ul castiga intotdeauna, avand in vedere ca avea un alt zvac, era un altceva.

andi moisescu

Toti faceau lectii de dictie, in afara de mine. Eu am facut teatru in scoala generala. Eu nu am emotii! Foarte multi din televiziune imi spuneau ca in momentul in care se aprinde becul rosu la camera eu ma transform. Adica daca nu zambeam si nu faceam niciun gest inainte, in acel moment imi schimbam fata. Nu aveam emotia publicului, la mine emotia se manifesta dupa ce se termina evenimentul”, ne-a mai spus Tanase.

Petrisor Tanase a debutat ca bucatar intr-un matinal in emisiunea de la ProTv
Petrisor Tanase a debutat ca bucatar intr-un matinal in emisiunea de la ProTv „Ora 7, buna dimineata” alaturi de Andi Moisescu

“Cel mai inedit moment a fost cand eu si Andi Moisescu am facut schimb de roluri”

Momente inedite au fost destule, mai ales in emisiunile in direct. Indragitul bucatar ne-a spus despre cum s-a taiat la deget Andi Moisescu, chiar in timpul unei emisii.

Moisescu

“Cel mai inedit moment a fost cand eu si Andi Moisescu am facut schimb de roluri. El era Petrisor, si-a luat bluza si si-a pus boneta, iar eu eram Andi. Mi-am facut frizura lui. Andi a inceput sa taie ceva si s-a taiat in direct la deget. Ne-am speriat nitel atunci, dar a trecut si asta”, ne-a mai povestit bucatarul.

 
“Am considerat ca am imbatranit”

Chef Tanase ne-a spus motivul pentru care s-a retras din activitatea din fata camerelor. Dar spune ca este la fel de ocupat si ca se imparte intre mai multe proiecte sociale, ascotia unde este secretar general si catedra unui liceu.

“Am considerat ca am imbatranit si atunci am zis Stop. Eu niciodata nu am tinut o emisiune mai mult decat un an, un an si ceva. Acum sunt invitat prin anumite emisiuni, am proiecte sociale, eu sunt si secretar general al „ANBCT” (Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism) e cea mai veche asociatie si este o munca voluntara. Aici pregatim oameni pentru concursuri.

Am fost in Africa acum doi ani si am participat la o actiune umanitara, unde am lucrat timp de doua saptamani, iar tot ce s-a vandut din meniul nostru a revenit copiilor saraci de acolo. Am jumatate de catedra la Liceul Doamna Chiajna, nu pot mai mult pentru ca nu am timp, acesta tot voluntariat putem spune ca e, pentru ca salariul de profesor la ora actuala il poti considera asa.

Predau turism – gastronomie. Vrem sa dam drumul si la o scoala, a asociatiei noastre. Daca ma intrebati din ce traiesc? Traiesc din salariul de jumatete de norma de profesor de liceu si din colaborarile mele de consultant la diferite restaurante. Acum mai nou sunt si imaginiea unui magazin”, ne-a mai spus, razand, Petrisor Tanase.

 (Alex Saulea)
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de 1 MAI
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Locul din inima Transilvaniei cu peisaje desprinse din povești. Este destinația ideală pentru vacanța de Paște
Locul din inima Transilvaniei cu peisaje desprinse din povești. Este destinația ideală pentru vacanța de...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Unul dintre suspecții din cazul morții lui Adrian Kreiner a fost extrădat! Ce urmează să se întâmple acum cu Marian Cristian Minae, după ce a ajuns în România
Unul dintre suspecții din cazul morții lui Adrian Kreiner a fost extrădat! Ce urmează să...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...
Toți românii vor fi verificați. Ce documente trebuie să ai la tine din 31 martie
Toți românii vor fi verificați. Ce documente trebuie să ai la tine din 31 martie
A murit Sonia. Avea doar 19 ani. A intrat cu mașina cumpărată de părinți într-un TIR. Nu a mai prins Paștele!
A murit Sonia. Avea doar 19 ani. A intrat cu mașina cumpărată de părinți într-un...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia anunțată de Moscova pe 1 Mai: S-A ÎNCHEIAT
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia anunțată de Moscova pe 1 Mai: S-A ÎNCHEIAT
Cătălin Bordea, șocat de femei: Mi-a ajuns
Cătălin Bordea, șocat de femei: Mi-a ajuns
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Ce a putut spune Ioana despre căsnicia cu Ilie Năstase. A cedat şi a dat cărţile pe faţă. Dezvăluiri fără precedent
Ce a putut spune Ioana despre căsnicia cu Ilie Năstase. A cedat şi a dat...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
Reacția lui Dan Negru după ce Florin Piersic a fost operat de urgență. Prezentatorul și marele actor sunt prieteni buni
Reacția lui Dan Negru după ce Florin Piersic a fost operat de urgență. Prezentatorul și...
Satul din România de care s-au îndrăgostit turiștii străini. Aici se prepară cea mai bună ciorbă de miel, iar peisajul e unul unic
Satul din România de care s-au îndrăgostit turiștii străini. Aici se prepară cea mai bună...
Ce fel de ouă să nu consumi de Paște. Medicul Virgiliu Stroescu spune că pot fi periculoase pentru organism
Ce fel de ouă să nu consumi de Paște. Medicul Virgiliu Stroescu spune că pot...