Experiment cu urmări neaşteptate! Cum arată această tânără, după ce nu s-a demachiat timp de o lună: „Nu imi vine să cred”

Publicat: 29/07/2013 | 16:51
Experiment cu urmări neaşteptate! Cum arată această tânără, după ce nu s-a demachiat timp de o lună: „Nu imi vine să cred”

Anna Pursglove, o jurnalistă responsabilă de la Daily Mail, a decis să facă un experiment inedit: nu s-a demachiat timp de o lună.

Femeia se culca fără să se demachieze, iar dimineata se spăla cu apă pe faţă, apoi de machia din nou.

Prin acest experiment, ea vrut să demonstreze femeilor cât de important este ca tenul să fie perfect curătat seara, inainte de culcare.

După 30 de zile, Anna arăta aproape de nerecunoscut. Tenul ei era vizibil imbătrânit, cu multe iritatii si cosuri.

experiment

„În timpul experimentului, genele se lipiseră atât de tare, încât mi-era extrem de dificil să mai aplic rimel. Mă trezeam smulgându-le şi mi-era foarte teamă că o să rămân fără ele. Într-o dimineaţă, în cea de-a zecea zi de experiment, m-am trezit cu un ochi atât de umflat că abia am putut să-l deschid. Am renunţat să mai aplic fard pe ochi timp de 48 de ore. Îmi plac experimentele, însă nu şi dacă mă pot orbi. Când am văzut efectele nocive ale machiajului, am decis că nu va mai trece seară în care să nu îmi curăţ tenul. Nu contează cât de ocupată sunt sau cât sunt de obosită, cu siguranţă demachierea va reprezenta pentru mine o prioritate”, a declarat Anna pentru publicatia la care lucrează.

 

C.V.

 

 

Citește și...