EXPLOZIV! Diavolul cu chip de om de la Giurgiu era condamnat la doi ani cu suspendare pentru furt. Pedeapsa i-a fost amânată de judecători

Publicat: 05/11/2019 | 19:13

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor detalii explozive din dosarul tânărului de 25 de ani din Giurgiu, acuzat că a violat o fată de 16 ani, într-un ritual satanist. Surse judiciare afirmă că acesta a comis fapta abominabilă în timp ce era deja condamnat definitiv pentru o faptă de furt.

Potrivit unor surse autorizate, pedeapsa acestuia pentru furt, de doi ani de închisoare, fusese suspendată de judecătorii care au stabilit condamnarea sa definitivă. Astfel, explică experţii, acesta se afla în perioadă de probă atunci când a chinuit-o pe copilă, noua faptă pentru care a fost arestat preventiv acum fiind comisă în stare de recidivă.

Situaţia incredibilă este că perioada de probă era de şase ani şi expiră la 7 noiembrie. Astfel, spun sursele noastre, dacă procurorii DIICOT întârziau chiar şi câteva zile în depistarea autorului oribilei fapte, starea de recidivă a tânărului dispărea iar eventuala pedeapsă pe care ar urma să o primească pentru chinuirea copilei de 16 ani ar fi fost mult mai mică.

Firul evenimentelor

O elevă de 16 ani din Giurgiu a trecut prin momente cumplite, după ce a fost drogată de un grup de satanişti. Fata a fost apoi violată şi supusă unor scene greu de imaginat, i-a înfipt cioburi în palme şi i-a băut sângele. Întreaga oroare a fost filmată, aşa a văzut şi copila la ce orgii a fost supusă.

Totul s-a întâmplat în luna iunie a acestui an. Potrivit procurorilor DIICOT, adolescenta în vârstă de 16 ani a mers în acel loc împreună cu alte cinci persoane, printre care şi un tânăr care a iniţiat un ritual satanic. Atât fata, cât şi celelalte persoane care se aflau în clădire, au consumat alcool.

În aceste condiţii, inculpatul T.I.A. i-a solicitat uneia dintre persoanele prezente să se poziţioneze în centrul unui desen reprezentând o hexagramă alcătuită din două triunghiuri echilaterale, pe fiecare dintre colţ fiind aprinsă câte o candelă. Cu un ciob, inculpatul T.I.A. i-a provocat tânărului două leziuni în ambele palme, pe partea interioară a acestora cu care a stropit fiecare colţ al hexagramei, timp în care, prin folosirea telefonului său mobil, a redat melodii de tip satanist.

Prin folosirea aceluiaşi ciob, inculpatul T.I.A. i-a provocat minorei leziuni în palme, sângele rezultat fiind ingerat de către acesta. Ulterior, întrucât persoana vătămată minoră era emoționată de cele întâmplate, la solicitarea sa, inculpatul T.I.A. i-a dat o țigară tip joint din care a tras 3 fumuri, după care a acuzat o stare de rău, pierzându-și cunoștința.

În dimineața zilei următoare, victima minoră s-a trezit în acelaşi loc, pe o saltea carbonizată, fiind complet dezbrăcată, având înfipte în palma dreaptă cioburi de circa 2-3 cm şi acuzând dureri puternice în zona genitală şi de abdomen”, arată DIICOT.

După câteva zile, fata a văzut la școală, la o colegă, imagini în care s-a recunoscut, înregistrarea reprezentând momente în care întreţinea un raport sexual cu T.I.A.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate la locul faptei, în imediata apropiere a desenului reprezentând hexagrama fost găsită o cruce din lemn ce prezintă pe una din fețe modele sculptate cu motive populare. La îmbinarea celor două laturi ale crucii au fost identificate urme de carbonizare și ceară topită”, mai arată DIICOT.

Citește și...