Exatlon România, sezonul 3. Faimoșii s-au supărat pe Războinici după înfrângerea în fața Ungariei: ”Sunt destul de slabi…”

Publicat: 22/01/2019 | 15:27
Exatlon România, sezonul 3. Faimoșii s-au supărat pe Războinici după înfrângerea în fața Ungariei: ”Sunt destul de slabi…”

Au început meciul plini de determinare şi erau siguri că aveau să-i bată pe unguri. Numai că socoteala de acasă nu se potrivește cu aceea de pe… plajă, așa că românii au pierdut – fără drept de apel – în faţa adversarilor. Iar dezamăgirea a fost uriașă, atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori.

Costin Gheorghe a declarat că a încercat mai mult decât se putea, lipsindu-i concentrarea atunci când a ajuns la final. Trăgând o concluzie obiectivă, Costin a recunoscut că adversarii au fost mai buni.

„Am forţat un pic nota, am încercat mai mult decât puteam. În a doua rundă am ajuns primul, dar mi-a lipsit concentrarea la final. Trebuie să recunoaştem că au fost mai buni astăzi”, a spus Costin Gheorghe dezamăgit.

Andreea Arsine, părere fermă despre Războinici: ”Aș vrea să ne bazăm și pe ei!”

Pe de altă parte, resemnat, Ion Surdu a declarat că se va merge înainte – neexistând altă soluție – cu capul sus.

„O să fie acol undeva că am adus două puncte echipei. Aici suntem egali, mă bucur că am adus două puncte echipei.  Mergem înainte cu capul sus”, a spus Ion Surdu. Pe de altă parte, Andreea Arsine a fost foarte dură la adresa Războinicilor, spunând că aceștia sunt foarte slabi și că ”nu avem baza”.

„Sunt destul de slabi, nu ne putem baza pe ei”, a spus Andreea Arsine despre echipa Războinicilor. „De la ei nu a dat nimeni punct. Nu avem baza. Nouă ne ridică moralul pentru că ştiu că suntem buni, dar aş vrea să ne bazăm şi pe ei”, a adăugat ea.

 

Războinicii i-au dezamăgit pe Faimoși
Citește și...