Fabulos. Ce a făcut Sorin Bontea imediat după ce a câștigat finala “Asia Express”. FOTO

Publicat: 24/04/2020 | 08:26

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat ultimul sezon al “Asia Express” și au pus mâna pe marele premiu de 30.000 de euro. Cei doi au dus o luptă incredibilă, iar imediat după finală cel poreclit “Tăticul” a căzut istovit de oboseală.

VEZI AICI: CUM ȘI-A CÂȘTIGAT CHEF SORIN BONTEA PRIMII BANI. JURATUL DE LA ”CHEFI LA CUȚITE” S-A ANGAJAT LA 16 ANI

Fără să stea pe gânduri, Sorin Bontea s-a întins pe o canapea din holul hotelului unde a fost cazat pe durata show-ului și a tras un binemeritat pui de somn. Acesta a fost imediat fotografiat, cel mai probabil de colegul său, Răzvan Fodor.

Dacă vă întrebați ce am făcut după finala Asia Express România… am adormit în holul hotelului 😁”, a scris Sorin Bontea în dreptul pozei în care apare dormind pe canapea.

Sorin Bontea, după finală: „Am câștigat un prieten pe viață!”

Imediat după ce a aflat că este câștigător, Sorin Bontea a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj emoționant în care vorbește despre tot ce a însemnat “Asia Express” pentru el. Nu l-a uitat nici pe colegul său de echipă, Răzvan Fodor.

Când ajungi la 50 de ani te gândești că viața nu prea mai are cu ce să te surprindă. Lucrurile sunt deja așezate la vârsta asta și totul are cât de cât un curs firesc. Asta gândeam înainte de experiența Asia Express. Ce s-a întâmplat după, e cu totul altă poveste!

NU RATA: CHEF SORIN BONTEA, DETALII INCREDIBILE DE LA ASIA EXPRESS: „AM IEȘIT AFARĂ ÎN CREIERII NOPȚII, STĂTEAM PE MARGINEA DRUMULUI ȘI MĂ GÂNDEAM: SORINE, CE FACI TU AICI?”

Când am plecat din București spre Manila nu credeam că peste luni de zile voi scrie aceste rânduri. Am plecat cu gândul de a ne bucura pe cât posibil de tot ce o să ni se întâmple acolo. Și așa am făcut. Da, a fost greu, înfiorător de greu. Ne-au lăsat uneori și nervii, ne-a durut spatele, ne-au durut picioarele, am lăsat pe la asiatici vreo 9 kilograme din greutate, dar a fost ceva ce trăiești o dată în viață. E foarte adevărat ce se spune. Asia Express nu e doar o emisiune la tv. Asia Express a fost într-adevăr un Drum al Comorilor pentru că a fost un drum către noi înșine.

Am câștigat un prieten pe viață, băiatul meu, Răzvan Fodor. Nu există om mai potrivit alături de care să fi plecat în această aventură. Aș putea să îi spun asta de 3 ori la rând, că el așa s-a obișnuit să mă audă 🙂.

Mulțumesc familiei mele care m-a înțeles și m-a sprijinit. Dorul de ei a fost cea mai cruntă barieră. Mulțumim întregii echipe Asia Express care a trăit pas cu pas această cursă alături de noi. Ce se întâmplă în spatele camerelor este absolut spectaculos!”, a scris Sorin Bontea pe pagina de Facebook.