Fabulos! Ce imprimat un gospodar din Dăbuleni pe banner ca să își facă reclamă și să își vândă pepenii

Publicat: 05/09/2019 | 16:15

O poză cu un gospodar din Dăbuleni a devenit virală pe rețelele de socializare! Și asta datorită bannerului personalizat cu care reușește să atragă atenția, dar și clienții! La prima vedere, multor oameni nu le vină să creadă ce a ales bărbatul să imprime pe afiș ca să își facă reclamă și să își vândă pepenii. Desigur, avem și explicația pentru alegerea făcută de acesta.

Ce imprimat un gospodar din Dăbuleni pe banner ca să își facă reclamă și să își vândă pepenii

Un oltean ingenios! Ca să demonstreze tututor că vinde pepeni din patria lor, adică din Dubuleni, județul Dolj, şi nu sunt aduşi din Grecia, un gospodar a făcut un banner cu buletinul şi l-a pus chiar la taraba unde vinde lubeniţa: în orașul Petroşani.

După cum se vede în imaginea publicată de Vlad Coșme pe Instagram, Ninel vrea să demonstreze că-i din Dăbuleni. Vrea să demonstreze că pepenii provin chiar din patria lor, adică din oraşul Dăbuleni. Pe lângă printul imens cu un fragment din buletinul său, Ninel a afișat și certificatul de producător.

“Ninel Turlacu a decis să printeze cartea sa de identitate pe un banner și să-l atârne deasupra tarabei ca să le arate clienților că el este, într-adevăr, singurul vânzător din Dăbuleni, un oraș mic renumit pentru pepenii dulci, și că ceilalți din piață doar susțin că sunt, dar, după cum zice el, sunt doar șarlatani mincinoși”. este mesajul scrs de Vlad Coșme pe contul lui de Instagram.

Citește și...