Fabulos! Cum arată abdomenul bloggeriței Ioana Grama la doar 12 zile după ce a născut

Publicat: 07/11/2019 | 13:56

Astăzi se împlinesc 12 zile de când Ioana Grama a devenit mămică și a sărbătorit această zi puțin diferit. Deși trece printr-o perioadă delicată din cauza depresiei postnatale, frumoasa bloggeriță a făcut publică o poză în care apare doar în lenjerie intimă. Apropiații și fanii au fost uimiți când au văzut că pe abdomenul ei se văd câteva pătrățele, deși nu au trecut nici două săptămâni de când a născut-o pe fiica ei.

Citește și: Ioana Grama, în depresie postnatală severă. Vloggeriţa a ajuns de urgență la psiholog

Cum arată abdomenul bloggeriței Ioana Grama la 12 zile după ce a născut

După cum puteți vedea în imaginea din galeria foto a articolului, Ioana Grama și-a făcut un selfie în oglindă în timp ce purta o lenjerie intimă neagră cu alb. Deși bikinii sunt cu talie înaltă se observă foarte bine că aproape și-a recuperat complet talia de viespe. După ce a urcat fotografia sexy pe Instagram, ea a fost felicitată de apropiați și fani.

Ieri, ea a făcut publică o imagine emoționantă, realizată în timpul unei ședințe foto special organizată pentru micuța ei prințesă. “(…) Numele meu este Ayana si am venit pe lume acum 11 zile 👼🏻”, a scris frumoasa mămică ieri pe pagina ei de Facebook, unde a urca poza de album de mai jos.

Ioana Grama și Alex Țăgurean s-au căsătorit civil pe 24 august în Cluj-Napoca. La sfârșitul lunii trecute, ei au devenit părinți © Facebook
Ioana Grama și Alex Țăgurean s-au căsătorit civil pe 24 august în Cluj-Napoca. La sfârșitul lunii trecute, ei au devenit părinți © Facebook

Ioana Grama, căsătorită cu Alex Țăgurean înainte să devină mămică

Vloggeriţa din Cluj-Napoca s-a căsătorit civil cu Alex Țăgurean pe 24 august, iar ceremonia a avut loc în Parcul Central din orașul natal. În vârstă de 26 de ani, Ioana Grama a ales ca petrecerea să aibă loc în mijlocul naturii: pe malul Lacului Tarniţa. Naşii celor doi au fost Sînziana Iacob, o cunoscută bloggeriţă de fashion şi beauty, şi soţul ei, Alexandru Iacob. Invitaţii au avut de respectat şi un dress code, toţi venind îmbrăcați în alb.

Soţul Ioanei Grama, Alexandru Țăgurean, este de meserie însoţitor de zbor. Cererea în căsătorie a venit la puțin timp după ce  vedeta a anunțat că este însărcinată. În luna mai al acestui an, bruneta a ales să facă publică vestea că este însărcinată, chiar dintr-o vacanţă în Bali, pe care a petrecut-o alături de Alexandru, dar şi de naşii lor. În această zi importantă pentru Ioana, a fost prezentă atât la ceremonie, cât şi la petrecere prietena ei, Sânziana Negru, unul dintre cei mai apreciați influenceri din sfera de fashion şi beauty din România.