Ioana Grama, în depresie postnatală severă. Vloggeriţa a ajuns de urgență la psiholog

Publicat: 07/11/2019 | 10:02

Supranumită “Prințesa Instagramului”, Ioana Grama suferă de depresie postnatală – o boală cu care s-au luptat multe dintre vedetele de la noi: unele în tăcere, altele au avut curajul să își spună drama… din dorința de a le ajuta astfel pe viitoarele mămici să nu se neglijeze după ce apare bebelușul în viața lor. Printre acestea se numără Andreea Marin, Cristina Spătar, Ileana Badiu, Ilinca Vandici, dar și celebrități de peste hotare: Gwyneth Paltrow și Brooke Shields sunt doar două dintre acestea. În timpul unor declarații, îndrăgita vloggeriţă a vorbit despre ședința făcută cu psihologul care i-a venit în ajutor.

Citește și: Cu lacrimi în ochi, Ilinca Vandici își dezvăluie secretele dureroase după ani de tăcere. Despre depresia postnatală: “Au fost 8 ore al dracului de grele. Am rămas cu traume”

Ioana Grama, în depresie postnatală. A cerut ajutorul psihologului

Ioana Grama a devenit mămică duminică, 27 octombrie, iar la scurt timp de la nașterea fiicei sale, ea și-a dat seama că se confruntă cu depresia. Deși a avut o discuție cu un psiholog înainte să fie externată cu micuța Ayana, vedeta a clacat… În urmă cu câteva ore, ea a povestit ce i s-a întâmplat și că a cerut ajutorul și surorii sale. De altfel, aceasta i-a făcut o surpriză vedetei atunci când a venit acasă: s-a oferit să vină să aibă grijă de prințesa cuplului. (Coduri de reducere, promoții și cupoane pentru cele mai bune magazine)

Citește și: Ioana Grama spune totul despre sarcină: “Am aflat când…”

“A venit de dimineaţă Ada la mine şi m-a văzut aşa plouată şi a zis: «Trebuie să ieşi din casă! Hai să ieşim la o cafea, nu ştiu, oriunde, numai să ieşi la aer!». Iar eu am avut o zi atât de grea cu Ayana. A plâns şi m-a stors de energie şi de puteri, iar seara, am clacat, am început să plâng! Am zis că nu e ok ce se întâmplă şi l-am lăsat pe Alex să se ocupe de ea noaptea trecută. I-am pregătit sticluţe, riscul meseriei, mi-am asumat-o! A mâncat, a dormit, m-am liniştit şi eu şi astăzi (n.r.: ieri) am lăsat-o din nou două ore, cât doarme, cu Alex.

Vă mai ziceam că am avut un psiholog la spital, care a discutat cu mine, să se asigure că nu o iau razna după ce plec din spital. Îmi zicea că e foarte important ca în fiecare zi să îţi acorzi două ore fără copil. Să stai tu cu tine sau cu prietenele tale sau cu cine vrei tu, dar să nu uiţi de tine! Şi astăzi, când a venit Ada, aşa mi-am dat seama că numai în casă am stat cu Ayana şi că trebuie să mai ies din casă! Dacă înnebunesc eu, e gravă situaţia! Şi dacă nu sunt eu bine, nici ea nu e bine şi atunci am zis că un copil fericit înseamnă o mămică fericită!”, a mărturisit Ioana Grama pe contul său oficial de Instagram.

Ioana Grama, căsătorită cu Alex Țăgurean înainte să devină mămică

Vloggeriţa din Cluj-Napoca s-a căsătorit civil cu Alex Țăgurean pe 24 august, iar ceremonia a avut loc în Parcul Central din orașul natal. În vârstă de 26 de ani, Ioana Grama a ales ca petrecerea să aibă loc în mijlocul naturii: pe malul Lacului Tarniţa. Naşii celor doi au fost Sînziana Iacob, o cunoscută bloggeriţă de fashion şi beauty, şi soţul ei, Alexandru Iacob. Invitaţii au avut de respectat şi un dress code, toţi venind îmbrăcați în alb.

Soţul Ioanei Grama, Alexandru Țăgurean, este de meserie însoţitor de zbor. Cererea în căsătorie a venit la puțin timp după ce  vedeta a anunțat că este însărcinată. În luna mai al acestui an, bruneta a ales să facă publică vestea că este însărcinată, chiar dintr-o vacanţă în Bali, pe care a petrecut-o alături de Alexandru, dar şi de naşii lor. În această zi importantă pentru Ioana, a fost prezentă atât la ceremonie, cât şi la petrecere prietena ei, Sânziana Negru, unul dintre cei mai apreciați influenceri din sfera de fashion şi beauty din România.