Acasă » Vedete » Cu lacrimi în ochi, Ilinca Vandici își dezvăluie secretele dureroase după ani de tăcere: “Au fost 8 ore al dracului de grele. Am rămas cu traume”

Cu lacrimi în ochi, Ilinca Vandici își dezvăluie secretele dureroase după ani de tăcere: “Au fost 8 ore al dracului de grele. Am rămas cu traume”

De: Alina Dragusin 11/10/2019 | 15:23

După ani de tăcere, Ilinca Vandici a decis să ridice cortina cu ajutorul căreia și-a ascuns foarte bine secretele dureroase. Într-o înregistrare făcută publică în urmă cu câteva ore, fosta prezentatoare  de la Kanal D a vorbit despre depresia postnatală și a făcut dezvăluiri înfiorătoare pe care doar apropiații le știau. Frumoasa vedetă a subliniat că este conștientă că nu a trecut în totalitate peste acel episod din viața ei și a rămas cu traume.

Citește și: Ilinca Vandici a dezvăluit cum i s-a schimbat viața de când a devenit mămică. “Îmi dă o…”

Cu lacrimi în ochi, Ilinca Vandici, noi mărturisiri cutremurătoare despre depresia postnatală

În vârstă de 33 de ani, Ilinca Vandici și-a lansat ieri canalul de YouTube, iar în primul episod de vlog a ales să vorbească despre depresia postnatală. La scurt timp după ce dai play la filmare, o poți auzi pe vedetă mărturisind că prima noapte petrecută acasă cu fiul ei a fost una de coșmar: Zian a plâns timp de opt ore încontinuu. Fosta prezentatoare de la Kanal D a oferit cu sinceritate amănunte despre această experiență, de pe urma căreia este conștientă că “nu s-a vindecat” complet. Mai mult, ea speră că… povestind ceea ce a trăit va oferi răspunsuri altor femei care se confruntă cu depresia postnatală sau celor care au căzut pradă acestei maladii și nu au știut cum să gestioneze situația, pentru că nu au avut cu cine să vorbească.

“În prima seară când am venit acasă cu Zian de la spital, copilul meu a plâns opt ore… Și îmi aduc aminte și acum de asta, pentru că au fost opt ore al dracului de grele. Cumva simțisem înainte… atacurile de panică din spital, însă, v-am zis, o să vorbesc într-un episod ulterior despre asta. Și cred că cel mai tare m-a durut… momentul în care am conștientizat că eu, ca mamă, nu pot să fac nimic pentru copilul meu… ca el să se liniștească. Am încercat, evident, toate soluțiile, după opt ore, în sfârșit, s-a potolit. Însă, ce am simțit eu în acele opt ore este foarte greu de exprimat în cuvinte. E frustrant pentru o mamă să nu reușească să își liniștească copilul.

Știu că tot ceea ce tu simți îi transmiți copilului, știu că în momentul în care eu reușeam să mă liniștesc, trebuia să reușească și el să se liniștească… știu că singurul lucru pe care trebuia să îl fac era: să-l țin în brațe și să respirăm amândoi. Dar în acel moment n- am fost capabilă de asta, am uitat tot ce am citit, am uitat tot ce am învățat, am uitat tot ce am prins din zbor de la specialiști pe toată durata sarcinii… și asta s-a întâmplat! Cred că noaptea aceea a fost noaptea în care am simțit concret cum s-a instalat depresia postnatală. Îmi era frică, îmi era teamă, eram obosită, pentru că nu dormisem și știm cu toți că oboseala, în condiții de stres, este cel mai mare dușman al unui om. Eram stresată, aveam atacuri de panică, nu puteam să respir, nu reușeam să respir, iar toate astea i le transmiteam copilului meu.

În fiecare seară… după apusul soarelui, câteva ore… copilul meu plângea încontinuu. Iar momentul în care el plângea era… cumplit! Inclusiv acum am rămas cu… hai să le numim traume. Hai să lăsăm măștile deoparte și hai să spunem adevărul pe față. Nu pot să îmi aud copilul că plânge. Tocmai de aceea petrec foarte mult timp cu el, tocmai de aceea ne jucăm extrem de mult și încerc să găsesc tot felul de variante astfel încât el să zâmbească în permanență și să fie fericit, pentru că nu pot să-l aud că plânge. E clar că nu am trecut peste asta total, însă am reușit să depășesc episodul respectiv. E clar că undeva, în subconștient, încă mai sunt lucruri care mă afectează și probabil că acum este și momentul în care, spunând lucrurilor pe nume, reușesc să descarc… și poate că da, și un ajutor de specialitate mi-ar fi de mare folos. (…)”, a povestit frumoasa în primul episod de vlog postat pe canalul ei de YouTube.

Ilinca Vandici l-a născut pe băiețelul ei și al soțului său, Andrei Neacșu, pe 23 iulie 2017.

Citește și: TOP 10 – Cele mai extravagante mirese din showbiz-ul românesc. Cum au apărut Andreea Esca și Teo Trandafir la nunțile lor

Ilinca Vandici își dezvăluie secretele dureroase după ani de tăcere pe canalul ei de YouTube

Ilinca Vandici va posta în fiecare joi, la ora 18:00, video-uri care reprezintă o poartă către sufletul ei.

“Un nou capitol al vieții mele se deschide o dată cu exercițiul pe care l-am început pe canalul meu de YouTube. Subiecte uimitoare, mărturii șocante, secrete din spatele imaginii construite până acum vor fi dezvăluite celor care vor avea curiozitatea de a pătrunde în micul meu univers. Momentul pe care l-am ales pentru a deschide această ușă nu este unul întâmplător, acum am ajuns în punctul în care sunt suficient de puternică pentru a-mi înfrunta demonii trecutului și pentru a împărtăsi lecțiile pe care le-am învătat din întâlnirile cu ei. Am speranța că tot conținutul acestui canal de comunicare va ajuta, va motiva, va determina oameni să devină mai puternici, să ia decizii importante și să-și trăiască viață la adevăratul ei potențial!”, a declarat fosta prezentatoare de la Kanal D, relatează wowbiz.ro.

Ilina Vandici, aproape 20 de ani de carieră în televiziune

Ilina Vandici are o experiență de peste 15 ani în lumea televiziunii, fiind una dintre cele mai cunoscute gazde de emisiuni TV. Ea este câștigătoare a concursului “Model of the Universe 2004” și, odată cu obținerea acestui titlu, ea și-a început cariera în televiziune. De-a lungul timpului, vedeta a moderat unele dintre cele mai iubite emisiuni printre care se numără: “D-Paparazzi” și “Bravo, ai stil!”. Ea a cochetat și cu actoria, făcând parte din distribuția filmului Jocul, dar și a telenovelei “Narcisa Sălbatică”. Ilinca a făcut primii păși și în lumea antreprenorilor de curând și a lansat o colecție de produse de beauty cruelty free, vegane, care sunt 100% non-toxice.
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Mai SEXY nu există! Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024
Mai SEXY nu există! Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis a făcut tristul anunț în cadrul unui eveniment monden
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...