Ilinca Vandici a dezvăluit cum i s-a schimbat viața de când a devenit mămică. “Îmi dă o…”

Publicat: 23/08/2019 | 16:27

Ilinca Vandici a născut prin cezariană, pe 23 iulie 2017. Băiețelul ei, Zian, a primit nota 10 la naștere. Pentru prezentatoarea TV, experiența de mamă a însemnat ceva cu totul nou, după cum a mărturisit, recent, în cadrul unui interviu.

De când a venit Zian în viața mea mă simt mai puternică decât oricând, în orice împrejurare. Îmi dă o liniște ce nu poate fi descrisă în cuvinte și o forță de a mișca lucrurile, de a mă dezvolta și mai mult, de a accesa zone la care nu m-am gândit până acum. Cumva, copilul meu este un soi de „maestru” în viața mea, venit să mă ajute să-mi ating adevăratul potențial!”, a spus Ilinca Vandici, potrivit alistmagazine.ro.

Ilinca Vandici, mămică de băiat

Ilinca Vandici este o cunoscută prezentatoare de televiziune. Vedeta s-a căsătorit cu afaceristul Andrei Neacşu, chiar de Paşte, în 2017, după doi ani de relaţie. Cununia civilă a avut loc în mare secret în Tunari, localitatea în care cuplul locuieşte. Cel care a oficiat ceremonia e chiar socrul vedetei, care e primar acolo. Fiului ei a primit numele Zian Ioan Neacşu. Moderatoarea de la “Bravo, ai stil!” s-a căsătorit religios pe 15 octombrie 2017.

Citește și...