Fabulos! Declarațiile mamei lui Nicușor Iordan despre succesul la femei al fiul ei: “Umbla cu câte două deodată!”

Publicat: 30/11/2019 | 11:12

Nicușor Iordan, bărbatul care ar fi trebuit să fie ca un tată pentru Anamaria Preda s-ar fi transformat în agresor sexual pentru aceasta. Scandalul teribil nu s-a încheiat, iar mama lui Nicușor Iordan îi ia apărarea și, în timpul unor declarații oferite de curând, ea a spus că nu crede niciun cuvânt din cele afirmate de fiica regretatului Aurelian Preda.

Citește și: Apar amănunte-bombă în scandalul sexual care zguduie lumea muzicii populare! Iubitul fiicei lui Aurelian Preda rupe tăcerea…

Declarațiile mamei lui Nicușor Iordan despre succesul la femei al fiul ei

Mama lui Nicușor Iordan a răbufnit în fața unor prietene în legătură cu scandalul sexual în care tânărul este principalul suspect.

“Cum poate să susțină că fiul meu i-a făcut ceva, când el a ajutat-o mereu? Normal că nu mi-a picat bine când a început scandalul, ce mamă își dorește să vadă vorbindu-se așa despre băiatul ei în public, pe la televizor? Ana Maria trebuie să realizeze că un cuvânt prost spus sau aruncat la nervi provoacă mult rău! Ea a fost în casa mea, în curtea mea, era ca parte din familia noastră și după aia vii la televizor și arunci cu noroi fără nici o dovadă, nimic? Păi cine a ajutat-o cel mai mult când nimeni nu o băga în seamă, nu Nicușor?”, a spus Dorina, mama lui Nicușor Iordan, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: A murit. Fiica lui Aurelian Preda, îngenuncheată de atâta suferință

În timpul dezvăluirilor făcute de mama artistului, aceasta a subliniat că fiul ei a avut mereu un succes major la fete. “Nicușor a avut mereu succes la fete, niciodată nu a alergat după ele, mereu a fost și este invers! Păi la petrecerea de majorat a lui era cu două fete în același timp, una de la noi din sat, alta din Târgoviște! Era singur, e treaba lui ce face, dar să nu mai spună nimeni că fiul meu a făcut și a dres când eu știu adevărul gol-goluț!”, a mai spus mama lui Nicușor Iordan, conform sursei citat mai sus.

Fiica lui Aurelian Preda, Ana Maria, îl acuză de câteva luni pe Nicușor Iordan că a abuzat-o sexual de mai multe ori și că o obliga să spună în public că el este tatăl ei adoptiv. În declarațiile depuse la dosarul anchetei, Ana le-a povestit procurorilor cum Nicușor Iordan îi spunea că face sex cu ea ca să economisească bani.

“La circa două luni după moartea tatălui, numitul Iordan Nicușor Claudiu a început să-mi facă avansuri sexuale, iar eu l-am refuzat de fiecare dată. Ulterior, mi-aduc aminte că eram răcită, iar el era foarte afectuos cu mine, îmi servea ceaiuri și supe și, în această perioadă, nu știu cum s-a întâmplat, însă știu că numitul Iordan Nicușor Claudiu a reușit să întrețină cu mine un act sexual”, a povestit Anamaria Preda despre abuzurile la care ar fi fost supusă de Nicușor Iordan.

 

Citește și...