Fabulos! O prezentatoare TV i-a provocat o fractură de craniu unei colege, după ce a flirtat cu soţul ei

Publicat: 01/09/2018 | 16:34
Fabulos! O prezentatoare TV i-a provocat o fractură de craniu unei colege, după ce a flirtat cu soţul ei

Incident incredibil în SUA. Două prezentatoare de la un post local au fost personajele principale într-un scandal, în urma căruia una dintre jurnaliste s-a procopsit cu o fractură a craniului.

Totul a pornit după ce una dintre prezentatoare a decis să flirteze cu soțul celeilalte. În scurt timp, între cele două a început o bătaie ca-n filme, care a avut loc într-un bar din localitatea Huntington, West Virginia.

Cele două colege, Chelsea Ambriz şi Erica Bivens, s-au întâlnit la un eveniment organizat de postul de televiziune la care lucrează, WSAZ, apoi au decis să continue distracţia într-un bar.

La scurt timp, Chelsea a început să-i faţă avansuri soţului Ericăi, care a respins-o şi i-a spus partenerei sale ce s-a întâmplat. Când Erica a mers la colega ei pentru a-i cere socoteală, situaţia a devenit tensionată şi s-a ajuns la o bătaie în toată regula.

Erica Bivens a ieşit cea mai şifonată în urma încăierării. S-a ales cu o fractură de craniu şi o rană la una dintre urechi.

Poliţistul care a preluat cazul a precizat că jurnalistele au mai avut probleme în trecut. De altfel, Chelsea a și fost suspendată la de la locul de muncă şi este aşteptată să apară în faţa unui judecător pe 21 septembrie.

Agresoarea riscă să petreacă un an în spatele gratiilor.

Citește și...