Facebook anunță o schimbare colosală. Se va întâmpla ceea ce își doreau cu toții, de multă vreme

Publicat: 08/11/2018 | 23:45

Facebook anunță o schimbare colosală. Este un pas uriaș înainte, anunță reprezentanții companiei, iar utilizatorii acestei rețele de socializare sunt, cu adevărat, încântați. Până acum, mesajele trimise din greșeală către un alt destinatar sau cele la care doreai să renunți la câteva secunde după ce le-ai trimis nu puteau fi șterse. De acum încolo, însă, situația va fi cu totul alta. Cel puțin asta primit reprezentanții Facebook. 

Utilizatorii vor avea la dispoziție nu mai mult de 10 minute pentru a șterge mesajele trimise din greșeală, sau către un destinatar greșit, pe Facebook. Acesta va fi șters atât din convorbirea ta, cât și – foarte important – din inbox-ul destinatarului.

„Ștergerea unui mesaj din chat după ce a fost trimis. Dacă trimiți accidental poza greșită, o informație incorectă sau un mesaj la un destinatar greșit, o poți corecta cu ușurință îndepărtând mesajul în decursul a 10 minute de la trimitere”, a anunțat compania.

CITEȘTE ȘI: L-AM GĂSIT PE PEDOFILUL CARE ”RACOLA” ELEVE DE PE FACEBOOK! ÎȘI CONVINGEA VICTIMELE SĂ SE FILMEZE GOALE ȘI APOI …

Citește și...