Facebook plătește sute de mii de utilizatori să-și dezactiveze aplicația. Care este motivul

Publicat: 09/09/2020 | 17:30
Facebook plătește sute de mii de utilizatori să-și dezactiveze aplicația. Care este motivul

Facebook plătește sute de mii de utilizatori să-și dezactiveze aplicația. Iată care este motivul pentru care compania a decis să facă acest lucru.

Compania va plăti sute de mii de utilizatori ai platformelor Facebook și Instagram, în cadrul unui studiu pe care îl desfășoară înaintea alegerilor prezidențiale din 2020.

Facebook a recurs la acest studiu pentru „a înțelege mai bine impactul Facebook și Instagram asupra atitudinilor și comportamentelor politice cheie”.

Utilizatorii vor trebui să își dezactiveze conturile cu câteva săptămâni înainte de alegerile prezidențiale din SUA. Pentru acest lucru ei vor fi pătiți cu aproximativ 20 de dolari săptămânal. Compania se așteaptă să participe la studiu între 200.000 și 400.000 de persoane. (CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN BOTEZATU COMENTEAZĂ, ÎN PREMIERĂ, ULTIMUL “DIVORȚ” AL BIANCĂI DRĂGUȘANU. “MAI BINE RĂMÂNEA CU…”)

„Oricine alege să participe, fie că participă la sondaje sau dezactivează Facebook sau Instagram pentru o perioadă de timp, va fi recompensat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Facebook, Liz Bourgeois.