Facebook și Instagram au picat în mai multe țări, inclusiv în România

Publicat: 13/03/2019 | 20:53
Facebook și Instagram au picat în mai multe țări, inclusiv în România

Facebook și Instagram au picat în mai multe țări, inclusiv în România. Rețeaua de socializare a publicat un scurt mesaj în care confirmă problemele, dar nu a oferit mai multe detalii. 

Miercuri, după orele 18.00, mai multe persoane nu au putut face distribuiri sau postări. „Facebook este oprit temporar pentru lucrări necesare de întreţinere, însă îl vei putea accesa din nou peste câteva minute. Între timp, citeşte mai multe despre motivul pentru care vezi acest mesaj. Îţi mulţumim pentru răbdarea ta, pe durata îmbunătăţirii site-ului nostru”, este mesajul transmis de Facebook, potrivit independent.co.uk.

Facebook a picat în mai multe ţări. Utilizatorii nu au avut acces la postarea pe profilele personale, pe pagini, în grupuri, la jocurile de pe Facebook sau la mesageria Facebook. De asemenea, funcţia de share a fost indisponibilă. Potrivit unei hărți realizate în baza mesajelor furnizate de utilizatorii care reclamă probleme la funcționarea rețelei Facebook, Facebook a picat în țări din Europa, America de Nord și de Sud, dar și Asia.

„Suntem conştienţi că unele persoane se confruntă cu probleme în accesarea familiei de aplicaţii a Facebook. Lucrăm pentru a rezolva această problemă cât de curând posibil”, a confirmat într-un comunicat un purtător de cuvânt al companiei.

Citește și...