Familia lui Khan este pe culmile disperării! Celebrul actor indian a fost diagnosticat cu o boală extrem de rară

Publicat: 17/03/2018 | 09:33

Celebrul actor indian Irrfan Khan suferă de o boală rară. Starul a anunțat că a fost diagnosticat cu o tumoare neuroendocrină. Boala îi afectează sistemul hormonal al organizmului. Maladia este foarte rară, afectează doar 35 din 100.000 de persoane. Actorului i-a fost foarte greu să accepte diagnosticul pus de medici.

Irrfan Khan, în vârstă de 51 de ani, le-a spus fanilor că nu își pierde speranța. El susține că dragosteaa care a primit-o din partea lor l-au ajutat să accepte că suferă de această boală rară.
„Lucrurile neașteptate ne fac să ne schimbă. Așa a fost pentru mine în ultimle zile. Acceptarea faptului că am fost diagnosticat cu tumoră neuroendocrină a fost extrem de dificilă, dar dragostea cu care m-au înconjurat cei din jurul meu și puterea pe care am găsit-o în mine mi-au dat speranță. Circumstanțele mă trimit în afara țării, dar vreau să vă rog să îmi transmiteți
în continuare gânduri bune. Legat de acele zvonuri, neuro nu are mereu legătură cu creierul. Folosiți Google. Pentru cei care așteptau vești de la mine, sper să mă întorc cu mai multe povești de spus, de acum încolo!”, a transmis actorul pe Twitter
Irrfan Khan se va trata în afara Indiei. O perioadă de timp, el se va retrage din lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, îndrăgitul actor și-a liniștit fanii și le-a promis că îi ține la curent cu starea sa de sănătate.

Irrfan Khan, cunoscut atât la Bollywood, cât și la Hollywood

Actorul indian este cunoscut mai ales pentru rolurile sale din blocbuster-urile „Life of Pi”, „Jurrasic World” și „Slumdog Millionaire” El a mai jugat și în filmul „Inferno” (2006), alături de Tom Hanks. Irrfan are în palmares 100 de filme, produse la Bollywood, dar și la Hollywood.

Citește și...