Familia lui Michael Schumacher a făcut anunțul groaznic

Publicat: 10/11/2018 | 10:19

În urmă cu aproape cinci ani, Michael Schumacher a suferit un accident grav în timp ce se afla la schi. A rămas paralizat și nimeni nu a mai văzut vreo imagine cu fostul pilot de Formula 1. Totuși, cei care l-au vizitat au rămas șocați de felul în care arată ex-campionul mondial.

Michael Schumacher nu se mai poate mișca după accident! Recent, un apropiat al familiei a dezvăluit că fostul pilot poate muri în orice clipă, în cazul nefericit în care va suferi vreo infecție.

De precizat că Michael Schumacher a pierdut 14 centimetri în înălțime din 2013 până acum din cauza faptului că și-a pierdut mobilitatea. În prezent, fostul pilot de Formula 1 este cu psihicul la pământ.

„Plânge, deseori, atunci când îi îndrepţi scaunul cu rotile înspre spectaculoasa privelişte cu munţii de lângă lac!”, a dezvăluit un apropiat al lui Michael Schumacher pentru presa franceză.

Altfel, Jean Todt, unul dintre cei mai buni prieteni ai neamțului, i-a sfătuit pe ziariști și fani să renunțe să încerce să mai afle informații despre starea lui Michael Schumacher și să îl lase pe fostul pilot să-și trăiască viața în liniște.

„Michael este înconjurat de familia lui, de rudele lui. Mă simt binecuvântat că am acces constant atunci când vine vorba de starea lui de sănătate, dar aceasta reprezintă un lucru privat. Totuși, e momentul să îl lăsăm pe Michael să își trăiasca viața în liniște. Repet, e timpul să îl lăsăm să-și trăiască viața în liniște”, a spus Jean Todt.

Citește și...