Familia Măceșanu a părăsit sediul DIICOT fără să predea cartea de identitate a Alexandrei

Publicat: 05/09/2019 | 14:28

Părinții Alexandrei Măceșanu, citați după refuzul predării cărții de identitate a fiicei lor, au părăsit sediul DIICOT, după aproximativ o oră, fără să facă declarații. Surse din anchetă au declarat, pentru MEDIAFAX, că nu a fost predat buletinul Alexandrei.

Părinții Alexandrei au părăsit sediul DIICOT după o oră de audieri, în prezența avocatului, fără să facă declarații.

Întrebați dacă au predat cartea de identitate a Alexandrei, mama și tatăl copilei de 15 ani, despre care Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o și incinerat-o în butoi, în curtea casei sale din Caracal, au refuzat să răspundă.

Surse din cadrul anchetei au declarat că familia Măceșanu nu a predat cartea de identitate a Alexandrei.

De altfel, la intrarea în sediul DIICOT, tatăl Alexandrei Măceșanu a spus că nu va preda actul.

Familia Măceșanu s-a prezentat la DIICOT și pentru a cere raportul INML în prezența avocatului și, în funcție de raport să ceară o contraexpertiză. De asemenea, a solicitat mai multe lămuriri în legătură cu dosarul Caracal.

Procurorii DIICOT din cadrul Structurii centrale au dispus, luni, prin ordonanță, predarea de către familia Alexandrei Măceșanu a cărții de identitate către polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, după ce raportul de expertiză genetică a arătat cu probabilitate de 99,93% că victima arsă în butoi este fiica lor.

În baza raportului, ar putea fi cerut certificatul de deces.

Familia Măceșanu a refuzat, însă, luni, predarea cărții de identitate a Alexandrei, motivând faptul că solicită să consulte conținutul concluziilor respectivului raport.

Citește și...