Familia românului ucis în Indonezia a plătit 12.500 $ ca să-i repatrieze trupul: ”L-au împușcat în cap, sub coaste…”

Publicat: 26/11/2019 | 23:10

Vasile Solomeș era ucis în Indonezia cu două focuri plecate din arma unui polițist. Fusese surprins, alături de un amic, în timp ce încerca să fraudeze un bancomat. Familia românului are însă suspiciuni în privința morții acestuia. Anca, una dintre verișoarele lui Vasile, a făcut, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, dezvăluiri cutremurătoare, pe care vi le prezentăm în exclusivitate.

Vasile Solomeș și-a pierdut viața în Indonezia, pe 9 noiembrie, când a fost împușcat de polițiști. A fost surprins, alături de un anume C. din Craiova, în timp ce ar fi încercat să obțină bani prin metoda ”skimming”. S-a întâmplat chiar în fața unui ATM din zona Kemang a capitalei indoneziene, Jakarta. Cei doi instalau o cameră-spion la un ATM, precum și un device pentru a înregistra parola celui care utilizează aparatul. Familia românului ucis are mari semne de întrebare privind moartea acestuia. (CITEȘTE ȘI: FAMILIA ROMÂNULUI UCIS ÎN INDONEZIA ACUZĂ EXTERNELE: ”AMBASADORUL NE-A DAT UN CONTACT DE LA POMPE FUNEBRE ȘI…”)

Anca, verișoara lui Vasile, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre tragedia din acea zi de 9 noiembrie. Femeia a explicat și cu ce probleme se confruntă familia românului care va ajunce acasă, la Satu Mare, pe 28 noiembrie. Anca mai spune că a văzut câteva poze cu vărul ei mort și se pot observa două urme de gloanțe, în cap și sub coaste.

Trupul lui Vasile ar ajunge joi în țară

”Au fost luate biletele, 12.500 de dolari, joi ar ajunge în țară, la Otopeni. O să fie drum lung, vreo 12 ore, apoi încă vreo 14 până la Satu Mare. Ar fi trebuit ca plecarea spre țară să fie luni, dar nu au intrat în cont banii pe care i-am trimis noi. I-am trimis vineri, au fost zilele libere… Vrem să i se facă autopsie.

Am cerut să i se facă în România, la Satu Mare. Așa ne-a spus și avocatul nostru, din Indonezia. Avocatul pe care l-am angajat noi, la unele recomandări, nu cel pe care ni-l propusese poliția din Indonezia. Cel care ne ceruse 35.000 de dolari pentru aducerea vărului meu în țară, unde va fi înmormântat”, a povestit Anca. (VEZI AICI: ”LOGODNICA” LUI BOTE A ZĂPĂCIT UN INVESTITOR STRĂIN

A fost prins și în America, acum un an

Anca nu crede că vărul ei, Vasile Solomeș, s-a opus arestării și nici că a încercat să-i ia pistolul polițistului, așa cum s-a auzit. Ea a dezvăluit că Vasile a mai fost prins încercând să fraudeze un ATM în America, în urmă cu un an, și, surprins fiind de o polițistă, nu s-a opus arestării. ”Noi avem suspiciuni privind moartea lui… Vrem să știm dacă a fost împușcat acolo, la bancomat. Pentru că am auzit că tragedia s-ar fi întâmplat la sediul poliției. Cică ar fi vrut să-i ia arma unui polițist și a fost împușcat, dar nu e adevărat. El nu ar fi făcut asta. Acum un an a fost prins în America, o polițistă l-a arestat și nu s-a opus. Da, el a greșit, a încălcat legea, dar nu așa trebuia să plătească, să fie omorât!”, a dezvăluit verișoara lui Solomeș. (NU RATA: FAMILIA ROMÂNULUI UCIS ÎN INDONEZIA RUPE TĂCEREA: ”NE-AU CERUT 35.000 $ CA SĂ NE TRIMITĂ TRUPUL ȘI SĂ-L PUTEM ÎNMORMÂNTA ACASĂ!”)

Tot ea mai spune că a văzut poze cu Vasile, ”este împușcat undeva sub coaste și în cap”. ”Procurorul din Satu Mare ne-a spus că, dacă ajungem acolo până sâmbătă, la ora 10, îi face autopsia. Dacă nu, va fi luni. Vreau să mai spun că nu făcea parte din nicio rețea mafiotă, așa cum s-a scris”, a completat Anca.

Vio contrazice autoritățile indoneziene: ”Am dovada!”

Vio, sora Ancăi, aducea și ea câteva argumente privind suspiciunile în acest caz. Ea susține că versiunea autorităților indoneziene, precum că bărbații surprinși la ATM erau filați de două luni, pică. ”Vreau să subliniez că el a ajuns în Indonezia cu 36 de ore înainte de arestare, nu cum s-a specificat de către autoritățile indoneziene, cum că a fost căutat și urmărit de două luni. Am dovada cu biletul de avion cumpărat”, a spus Vio.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)