Acasă » Vedete » Fane Vancică a fost săltat de către polițiști de pe Aeroportul Otopeni

Fane Vancică a fost săltat de către polițiști de pe Aeroportul Otopeni

De: Rebecca Boboc 02/09/2022 | 11:00
Fane Vancică a fost săltat de către polițiști de pe Aeroportul Otopeni
Fane Vancică

Interlopul Fane Vancică (37 de ani) a fost ridicat de către Poliție joi seară, 1 septembrie, chiar de pe Aeroportul Otopeni. ”Fane al lui Marina” a fost dus la audieri, după ce și-a bătut cu cruzime amanta.

Joi, 1 septembrie, în jurul orei 22:00, Fane Vancică a fost reținut direct pe Aeroportul Otopeni de către autoritățile din România. Se pare că interlopul ar fi dat deja și primele declarații despre incident și despre amanta bătută. Interlopul se întorcea din Italia.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI CUTREMURĂTOARE CU FANE VANCICĂ ÎN TIMP CE UMILEȘTE ȘI BATE CU CRUZIME O FEMEIE! INTERLOPUL ESTE FILMAT DE MAI MULȚI INDIVIZI ÎN TIMP CE DĂ FĂRĂ MILĂ

Interopul Fane Vancică, audiat de polițiști

Fane Vancică a fost predat polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 16, care, în baza unui mandat de aducere, l-au condus la sediul Secției, unde a fost audiat în cadrul dosarului penal. Este acuzat de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, după ce un film în care apare lovind în mod repetat o femeie a fost urcat pe TikTok.

Astăzi, se va solicita instanței emiterea unui ordin de protecție pentru o perioadă de 6 luni. Acesta a declarat în cadrul audierilor faptul că el și persoana vătămată “se iubesc foarte mult, iar aceasta este sadomasochistă și îi place să fie bătută”.

Polițiștii s-au sesizat, marți, după ce pe Tik Tok a devenit virală o filmare video cu Fane Văncică, un personaj controversat implicat în mai multe scandaluri, între care și cu frații Cămătaru, în timp ce lovea o femeie care stă în genunchi în mijlocul unei camere.

În filmarea care a ajuns în scurt timp virală pe internet, dar și la televizor, Fane îi dădea femeii picioare în cap, în stomac și în spate și aruncă cu apă și gheață din frapieră pe ea, în timp ce o înjură și o pune să stea în patru labe. În timpul abuzurilor, Vancică este filmat și urmărit de mai multe persoane prezente în cameră, care nu iau nicio măsură și participă pasiv la evenimentele șocante.

Mai mult, la un moment dat, într-un cadru îndepărtat, pe canapea, par să se afle și doi copii. Însă, în cel mai recent videoclip al său, Fane Vancică s-a apărat și a dat asigurări că nu exista niciun minor în camera în care el a lovit-o cu bestialitate pe femeie.

În cadrul postării făcute miercuri seară pe contul său de TikTok, Fane Vancică și-a cerut scuze de zeci de ori față de femeile și copiii care au văzut filmarea cu el, în timp ce bătea o altă ființă de sex feminin.

”Oameni buni, bună seara! Vă iubește pe toți, Fane Vancică! Chiar dacă toată România a aruncat cu pietre în mine. Nu cred că sunt singurul om din România care a greșit. În primul rând, vreau să încep această discuție prin a-mi cere scuze Mihaelei și tot ce înseamnă familia ei, copii, nepoți, frați, părinți, absolut toată lumea.

În al doilea rând, vreau să îmi cer scuze față de toți oamenii care au văzut această filmare. Oameni frumoși, îmi pare absolut rău! Nu mii de scuze, milioane de scuze cer tuturor oamenilor! Vreau să înțelegeți că i se poate întâmpla oricui.

Rog toți copiii din lume, rog toți oamenii, rog pe toată lumea, chiar dacă vă plac jocurile intime, cum îmi plac și lui Fane Vancică. Vă rog să nu faceți asta niciodată în public. Vreau să specific că îmi pare absolut rău de ceea ce s-a întâmplat. Nu cred că sunt singurul om din România care face asta.

Nu am făcut nicio crimă, nu am scos niciun dinte, m-am certat cu iubita mea. Ne-am certat, după care ne-am și pupat. Vreau să îmi cer scuze soției mele, vreau să îmi cer scuze copiilor mei, vreau să îmi cer scuze tuturor femeilor din lume.

Jur pe fata mea, pe Francisca și pe băiatul meu, Enrico, dacă în casa aia a fost vreun copil, vă rog, toate autoritățile române să îmi dea 50 de ani. Pentru că, a mai rămas și în mine o fărâmă de om, chiar dacă voi credeți că nu sunt.

Fane Vancică: ”Am și niște probleme psihice”

La un moment dat, în timpul videoclipului postat de acesta pe platforma de socializare, Fane Vancică a mărturisit că are probleme psihice și că, deși se află în vacanță cu familia, el s-a tratat. A recunoscut că are probleme foarte mari, de care lumea nu știe.

”Am și niște probleme psihice. Sunt într-un moment în care, chiar dacă sunt în vacanță cu familia mea, am venit și m-am și tratat un pic. După cum se vede cred că arăt și un pic mai bine la față. Chiar dacă ochiul ăsta mi s-a lăsat un pic în jos, pentru că am probleme foarte, foarte mari. Voi nu știți!

O să fac tot ce îmi stă în putere, să fiu văzut din nou în fața oamenilor așa cum am fost. Vă rog să mă scuzați pentru ce am făcut, o fac public. Nu o fac pentru oamenii de pe TikTok, voi, oamenii ăștia de pe TikTok, pentru mine sunteți 0! Eu sunt cel mai bun din România! Cel mai bun content din România, eu îl am.

Vă mai repet, ca să se înțeleagă. Nu a existat niciun copil acolo! Dacă ar fi existat un copil acolo, vă garantez că astăzi nu aș mai fi vorbit aici, aș fi fost departe rău de tot. M-aș fi omorât! Haideți să lăsăm gluma la o parte, vă iubesc, vă pup și să vă dea Dumnezeu tot binele din lume!

Toți copiii din România, să nu faceți ceea ce am făcut eu. Dacă aveți înclinații sexuale și jocuri sexuale în mintea voastră, faceți altceva. Faceți-o să nu vă vadă nimeni. Nu să vă vadă toată lumea!”, a declarat Fane Vancică, pe TikTok.

VEZI ȘI: FANE VANCICĂ, INTERZIS PE TIK TOK DUPĂ SCANDALUL MONSTRU ÎN CARE A FOST IMPLICAT: “CONTUL MEU A FOST ANULAT”

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Lucrează în Mass-Media de mai bine de 8 ani. Este redactor la CANCAN.RO din anul 2021.
Parteneri
Băutura pe care trebuie să o bei în FIECARE dimineață, potrivit medicului Vlad Ciurea. Nu e nici cafea, nici ceai!
Băutura pe care trebuie să o bei în FIECARE dimineață, potrivit medicului Vlad Ciurea. Nu...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani și s-a lăsat de sport
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Vedeta din România care a ajuns sub pământ, în mijlocul Bucureștiului. „Instinctul animalic cu niște limite este extrem de prețios”
Vedeta din România care a ajuns sub pământ, în mijlocul Bucureștiului. „Instinctul animalic cu niște...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Sfatul zilei de duminică, 21 aprilie 2024. Bani pentru Săgetător
Sfatul zilei de duminică, 21 aprilie 2024. Bani pentru Săgetător
Leguma pe care e bine să o mănânci zilnic. E plină de vitamine, e una dintre cele mai sănătoase, încetinește îmbătrânirea, dar românii o evită
Leguma pe care e bine să o mănânci zilnic. E plină de vitamine, e una...
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte de Paște
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte...
Alina Sorescu a RĂBUFNIT după ce a văzut imaginile cu Alex Ciucu și amanta. Sunt împreună de 11 ani. Culmea, după ce a  fost prins cu mâța-n sac, Ciucu dă vina tot pe artistă
Alina Sorescu a RĂBUFNIT după ce a văzut imaginile cu Alex Ciucu și amanta. Sunt...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Un papă pentru care sexualiatea și desfrâul erau „virtuți”
Un papă pentru care sexualiatea și desfrâul erau „virtuți”
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii Europene
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii...
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică de moarte”
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică...
Orașul din România care va deveni o nouă perlă a turismului românesc. Are peisaje de poveste și locuri spectaculoase de vizitat
Orașul din România care va deveni o nouă perlă a turismului românesc. Are peisaje de...
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană. Mulți șoferi și-ar dori să conducă o astfel de mașină
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană....