Fanii speră la o minune, după ce Michael Schumacher și-a petrecut ziua de naștere într-o vilă din Spania

Publicat: 13/02/2019 | 19:41

Michael Schumacher (50 de ani), fostul campion de Formula 1, a fost transportat de un elicopter privat din Elveţia în Spania, acolo unde şi-a petrecut sărbătorile şi ziua de naştere.

Potrivit revistei Bunte, Schumacher a plecat în Spania alături de familie, îngrijitori şi gărzile sale de corp, pe 20 decembrie. Aceştia s-au cazat la vila luxoasă a familiei, din Mallorca şi au sărbătorit acolo Crăciunul, Revelionul şi ziua lui „Schumi”, pe 3 ianuarie. (CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL DESPRE MICHAEL SCHUMACHER A FOST FĂCUT! SE ÎNTÂMPLĂ LA APROAPE 5 ANI DE LA ACCIDENT)

Fostul mare pilot a fost transportat cu un elicopter privat, fiind în continuare caz medical. Bunte susține că Schumacher a fost cazat în Villa Yasmin din Port d’Andratx, cea care oferă condiții de lux desăvârșit. Michael Schumacher a fost dus la o temperatură complet diferită față de cea de pe malul lacului Gland din Elveția, acolo unde locuiește. La Mallorca l-au așteptat 20 de grade în perioada sărbătorilor de iarnă și în ianuarie, când a fost ziua sa și a împlinit 50 de ani.

Vila a fost cumpărată acul trecut

Vila Yasmin, folosită drept casă de vacanţă, a fost achiziţionată în vara anului trecut, pentru 30 de milioane de euro. Aceasta este situată lângă plaja din Cala Llamp, în sud-vestul coastei din Mallorca şi oferă vederi impresionante la mare. Proprietatea i-a aparţinut lui Florentino Perez, preşedintele lui Real Madrid, care a pus-o la vânzare în 2017, după moartea soţiei sale, scrie seemallorca.com. (VEZI ȘI: VESTE EXTRAORDINARĂ! MICHAEL SCHUMACHER A URMĂRIT PRIMA EMISIUNE TV)

Schumacher a suferit un accident grav în 2013, la schi, şi s-a ales cu răni grave în zona capului, intrând în comă. Ulterior, despre acesta s-a scris că şi-a revenit, însă fără să fie conştient. Deşi au trecut mai bine de cinci ani de la acel moment, familia fostului pilot evită să ofere detalii suplimentare legate de starea acestuia de sănătate, dorind să păstreze discreţia.

Citește și...