Veste extraordinară! Michael Schumacher a urmărit prima emisiune TV

Publicat: 06/12/2018 | 18:14

Veste extraordinară! Fanii lui Michael Schumacher au un motiv în plus pentru a fi bucuroși și pentru a crede cu tărie în revenirea fizică a idolului lor. Jean Todt, fostul șef de la Ferrari, a oferit informații extraordinare despre starea lui Michael Schumacher. El a dat de înțeles că starea de sănătate a fostului mare pilot de Formula 1 este mult mai bună, acesta urmărind prima emisiune la televizor după teribilul accident din decembrie 2013! (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Jean Todt a declarat că a urmărit alături de Michael Schumacher Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

„Mereu sunt atent când spun ceva, dar este adevărat că am văzut Marele Premiu al Braziliei în Elveția, alături de Michael Schumacher”, a spus Jean Todt.

CITEȘTE ȘI: REGULĂ ȘOCANTĂ ÎN CASA ÎN CARE ESTE TRATAT MICHAEL SCHUMACHER! ”NIMENI NU TREBUIE SĂ … ”

Michael Schumacher despre Mika Hakkinen: ”“Pilotul pe care l-am respectat cel mai mult”

Recent, familia Schumacher a publicat ultimul interviu acordat de Schumacher, filmat cu cateva zile înainte de accidentul de ski din Alpii francezi. În interviu, Schumacher vorbeşte despre cea mai emoţionantă victorie a sa, despre cariera lui sau despre cât de solicitantă este Formula 1 din punct de vedere fizic. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

“Pilotul pe care l-am respectat cel mai mult în acei ani a fost, cu siguranţă, Mika Hakkinen. A luptat minunat şi a avut o viaţă privată stabilă”, a precizat el în cadrul interviului. Michael Schumacher a adăugat, însă, că idolul său sportiv nu a fost un pilot de Formula 1, ci jucătorul de fotbal Toni Schumacher, un fost portar care a jucat şi pentru naţională Germaniei. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Michael Schumacher a suferit un accident pe pârtia de la Meribel, în timp ce schia alături de fiul său. Fostul pilot s-a lovit la cap și a intrat în comă. A suferit două operații, iar acum se află în recuperare.

CITEȘTE ȘI: INFORMAȚII DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE STAREA DE SĂNĂTATE A LUI MICHAEL SCHUMACHER: ”S-A MAI ÎMPLINIT LA FAȚĂ…”

Citește și...