Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher: ”S-a mai împlinit la față…”

Publicat: 28/11/2018 | 20:58

Un arhiepiscop german a dat informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Michael Schumaer. Toți fanii campionului mondial la Formula 1 au fost în delir la auzul veștilor.

După tot felul de zvonuri privind starea de sănătate a lui Michael Schumacher, un prieten apropiat al fostului pilot face un anunț extraordinar despre starea lui.

Se poate ca Michael să își revină, să se întoarcă complet refacut„, spune prietenul bun al fiului lui Schumacher, pilotul danez Nicklas Nielsen. Acesta are o relatie apropiata de Mick Schumacher, campion european recent in Formula 3. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI ÎN PREMIERĂ CU MICHAEL SCHUMACHER, PUBLICATE DE FAMILIA SA)

Iar acum, Georg Ganswein, un cunoscut arhiepiscop german, susţine că faţa lui Michael Schumacher arată ca în trecut şi că a văzut cu ochii săi cum mulţi oameni îi sunt alături şi se roagă pentru sănătatea lui. 

„Am stat în faţa lui. L-am ţinut de mâini, s-a mai împlinit la faţă. Michael simte că e înconjurat de toţi oamenii care-l iubesc şi care îi poartă de grijă. Mereu îl includ pe Schumacher şi pe familia lui în rugăciunile mele”, a spus arhiepiscopul german, potrivit bild.de. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Recent, familia Schumacher a publicat ultimul interviu acordat de Schumacher

Recent, familia Schumacher a publicat ultimul interviu acordat de Schumacher, filmat cu cateva zile înainte de accidentul de ski din Alpii francezi. În interviu, Schumacher vorbeşte despre cea mai emoţionantă victorie a sa, despre cariera lui sau despre cât de solicitantă este Formula 1 din punct de vedere fizic. (VEZI ȘI: REGULĂ ȘOCANTĂ ÎN CASA ÎN CARE ESTE TRATAT MICHAEL SCHUMACHER! ”NIMENI NU TREBUIE SĂ … ”)

“Pilotul pe care l-am respectat cel mai mult în acei ani a fost, cu siguranţă, Mika Hakkinen. A luptat minunat şi a avut o viaţă privată stabilă”, a precizat el în cadrul interviului.

Michael Schumacher a adăugat, însă, că idolul său sportiv nu a fost un pilot de Formula 1, ci jucătorul de fotbal Toni Schumacher, un fost portar care a jucat şi pentru naţională Germaniei.

În urmă cu aproape cinci ani, Michael Schumacher a suferit un accident pe pârtia de la Meribel, în timp ce schia alături de fiul său. Fostul pilot s-a lovit la cap și a intrat în comă. A suferit două operații, iar acum se află în recuperare. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Citește și...