Imagini în premieră cu Michael Schumacher, publicate de familia sa

Publicat: 22/11/2018 | 09:23
Imagini în premieră cu Michael Schumacher, publicate de familia sa

Michael Schumacher este în perioada de refacere, după accidentul de ski din 2013, pe o pârtie din Meribel. Familia fostului mare pilot de Formula 1 a publicat un interviu susţinut de acesta cu doar două luni înainte de accidentul.

În interviu, publicat pe pagina lui oficială, Michael Schumacher vorbeşte despre cea mai emoţionantă victorie a sa, despre cariera lui sau despre cât de solicitantă este Formula 1 din punct de vedere fizic.

Michael, alături de Mika Hakkinen
Michael, alături de Mika Hakkinen

“Pilotul pe care l-am respectat cel mai mult în acei ani a fost, cu siguranţă, Mika Hakkinen. A luptat minunat şi a avut o viaţă privată stabilă”, a precizat el în cadrul interviului.

Michael Schumacher a adăugat, însă, că idolul său sportiv nu a fost un pilot de Formula 1, ci jucătorul de fotbal Toni Schumacher, un fost portar care a jucat şi pentru naţională Germaniei.

Michael Schumacher a suferit un accident pe pârtia de la Meribel, în timp ce schia alături de fiul său. Fostul pilot s-a lovit la cap și a intrat în comă. A suferit două operații, iar acum se află în recuperare.

Imagini cu Michael Schumacher publicate în premieră de familia sa

Citește și...