Fata Anamariei Prodan, în război cu Federația de Baschet! A fost umilită, iar tatăl ei a reacționat

Publicat: 18/07/2019 | 17:15
Fata Anamariei Prodan, în război cu Federația de Baschet! A fost umilită, iar tatăl ei a reacționat

Sarah Dumitrescu, fata lui Tiberiu Dumitrescu și a Anamariei Prodan, a fost umilită de Federația Română de Baschet! Drept urmare, tatăl ei a avut o reacție dură. A amintit de ce I s-a întâmplat lui Sarah, o mare speranță a baschetului, de altfel, fiind selecționată în echipa Universității Mississippi.

După ce a semnat încă de acum câteva luni cu echipa americană, Sarah (18 ani) s-a declarat mândră de realizările sale. ”Sunt bucuroasă că am oportunitatea să practic sportul pe care îl iubesc la următorul nivel. Aş vrea să le mulţumesc tuturor universităţilor care au vrut să mă recruteze. Acestea fiind spuse, sunt entuziasmată să vă anunţ că mi-am luat angajamentul să joc la Universitatea din Mississippi”, a mărturisit atunci ea.

Recent, într-o discuţie purtată cu Ghiţă Mureşan, singurul baschetbalist român care a jucat în NBA, Tiberiu Dumitrescu a reacționat la un mesaj al lui Big Ghiță, în care clujeanul vorbea despre prezența lui Sarah în echipa națională a României. ”Cât despre Sarah la echipa României, nu știu ce să zic… La ultimul turneu European U18 Irlanda (unde a reprezentat România cu mâna ruptă și temperatură), FRB a uitat sau nu a găsit bani să-i plătească biletul de avion, dar cine știe, poate între timp a făcut sau o să facă rost”, a povestit tatăl lui Sarah Dumitrescu, potrivit wowbiz.ro.

 

Citește și...