Fata lui Cătălin Crișan s-a angajat la teatrul condus de Alexandru Arșinel! Adolescenta de 17 ani este îndrăgostită de muzică și actorie

Autor: Angie Voicu
Publicat: 16/05/2018 | 13:20

Aşchia nu sare departe de trunchi! Daria, fata lui Cătălin Crișan s-a angajat la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, acolo unde director este Alexandru Arșinel. Deși nici n-a făcut 18 ani, adolescenta și-a făcut deja debutul pe scenă. Daria este cea mai marte dintre fetele lui Cătălin Crișan. Tânăra vrea să-i calce pe urmă cântărețului.

Daria a urcat deja pe scenă alături de tatăl său și a impresionat publicul cu talentul ei. Adolescenta are o pasiune pentru muzică încă din copilărie. Și pentru actorie este îndrăgostită. Daria s-a aflat în distribuția mai multor piese, inclusiv a uneia regizate chiar de tatăl ei, intitulată „Profesorul de franceză”. Acum, adolescenta este angajată la teatrul condus de Alexandru Arșinel, potrivit paginii ei de Facebook, unde a scris că lucrează ca solist la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”. Recent, Daria a reușit să ridice o sală întreagă cu interpretarea ei.

Publicată de Daria Crisan pe 14 Mai 2018

 

 

 

 

 

 

 

Cătălin Crișan își ajută fiica atât pe plan muzical, cât și actoricesc. Daria este obişnuită cu lumina reflectoarelor: ea cântă de la vârsta de 10 ani, bifând şi concursuri mari, precum “KidSing” (Kanal D), şi Festivalul Mamaia, unde, în 2014, a câştigat trofeul, la Secţiunea Creaţie, cu piesa “Cerul este al meu”. Cătălin a divorțat de Lucia Bubulac, mama adolescentei, în 2009, după o căsnicie care a durat 14 ani. Cei doi mai au împreună și un băiat, Raris (13 ani), și el talentat la muzică.

 

Citește și...