Faydee, în doliu. Mesajul sfâșietor postat de artistul cu care Costi Ioniță a colaborat: “Ai fost o inspirație și un conducător”

Publicat: 20/07/2018 | 11:39

Faydee, unul dintre cântăreții internaționali alături de care Costi Ioniță a scos hit-uri, trece printr-o perioadă grea. Bunicul său a murit, iar plecarea lui de pe această lume a lăsat un gol imens în sufletele celor dragi. Îndurerat, tânărul artist a împărtășit fanilor drama pe care o trăiește și a făcut publice câteva informații despre cel care i-a fost cel mai bun prieten.

Faydee, mesaj emoționant în memoria bunicului său

În vârstă de 31 de ani, Faydee a mărturisit într-o postare făcută pe o rețea de socializare că bunicul său a fost primul care l-a susținut la fiecare început de drum. El i-a făcut și o promisiune: că nu va face de rușine niciodată numele lor de familie: Fatrouni.

“Odihnește-te în pace, iubitul meu buni, Ahmad Fatrouni. Ai fost o inspirație și un conducător. Ai creat un imperiu, cu peste 200 de copii/nepoți, te-ai căsătorit cu superba noastră bunică și ați fost împreună 73 de ani, ești o inspirație pentru noi toți.

Îți mulțumesc că m-ai susținut, că ai fost mândru de mine pentru fiecare început. Nu voi uita niciodată cuvintele tale de încurajare când toate se simțeau ca fiind imposibile. Tu ai știut întotdeauna cum să ne faci pe noi să ne simțim atât de special – de asemenea, să pui umor și iubire în tot ce ai făcut.

Sper că vor reuși să te fac în continuare mândru de numele Fatrouni. Te iubim și îți vom simți lipsa enorm ❤️🙏🏼”, a scris celebrul artist pe pagina lui de Instagram.

În urmă cu aproape patru ani, Faydee a lansat melodia “Habibi” la care a colaborat cu Shaggy Mohombi și Costi Ioniță.

Citește și: Idolul femeilor Faydee, s-a pozat cu fanele in frunte cu Madalina Pamfile! Dar el a ales-o pe Antonia! Vezi ce spune despre ea!

 

Citește și...