FBI a intrat în celulă peste Elena Udrea! Ce au găsit agenții la percheziție

Publicat: 14/11/2018 | 16:57

Elena Udrea a fost ”vizitată” de mai multe ori în celulă de agenți ai FBI. Aceștia au căutat un telefon al fostului ministru al Turismului, despre care au aflat că blonda l-ar deține. Și l-au găsit!

Surse spun că totul nu a fost ceva întâmplător, ci că între Elena Udrea și FBI ar fi vorba chiar de o colaborare. Propunerea ar veni din partea FBI, cu scopul de a se afla unde au dispărut 200 de milioane de dolari, ajunşi în România prin fonduri ale CIA. (CITEȘTE ȘI: ELENA UDREA ŞI ALINA BICA AU FĂCUT RECURS LA INSTANŢA CONSTITUŢIONALĂ DIN COSTA RICA)

Zilele trecute, Elena Udrea a fost vizitată de mai multe ori de agenţi, deşi nici ea, nici Alina Bica nu au fost vizate exclusiv de agenţii FBI, pentru percheziţii, potrivit antena3.ro. Elena Udrea, aflată în spatele gratiilor în Costa Rica, alături de Alina Bica, a făcut cerere de eliberare, dar aceasta i-a fost respinsă.

Scandal în închisoare

Elena Udrea și Alina Bica s-au plâns, în urmă cu ceva timp, de condițiile din închisoarea din Costa Rica. Autoritățile de acolo le contrazic pe cele două, chiar dacă avocata Alinei Bica, Laura Vicol, a susținut-o în declarațiile pe vcare le făcuse.

„Este cumplit, este groaznic, am înţeles că dorm câte 3, 4 în pat. Este foarte multă mizerie, este foarte multă violenţă, sunt puţini gardieni, care nu reuşesc să menţină ordinea acolo”, a spus Laura Vicol, avocata Alinei Bica. Acuzațiile nu le-au picat bine celor din Costa Rica. Reprezentanţii spitalului penitenciar şi ministrul Justiţiei din Costa Rica au dezvăluit că nu este nimic adevărat din ce s-a scris în presaa din România. (CITEȘTE ȘI: CUM S-A POZAT ADRIAN ALEXANDROV DUPĂ CE S-A AFLAT CĂ ELENA UDREA VA RĂMÂNE DUPĂ GRATII)

„Cele două românce sunt închise în modulul A2. După cum se ştie, închisoarea Vilma Curling nu e supraaglomerată şi fiecare dintre deţinute are propriul pat. Modulul este construit pentru 68 de persoane şi nu e supraaglomerat. Nici măcar nu şi-au spălat o farfurie sau să îşi cureţe patul. Sunt oameni angajaţi pentru asta”, a declarat directorul în ministerul Justiţiei din Costa Rica, pentru lateja.cr.

Elena Udrea îşi poate aduce fiica în închisoare

Potrivit celor spuse de Jose Luis Bermudez, director în ministerul Justiţiei din Costa Rica, Elena Udrea îşi vede copilul de două ori pe zi, de fiecare dată la cererea ei. Deşi avocata ei a declarat că fetiţa ar fi supusă multor riscuri, directorul a spus că Elena Udrea nu a cerut niciodată transferul în clădirea destinată mamelor cu copii. „Există o zănă exclusivă pentru femeile care se pregătesc să nască, sau care au născut, paturi pentru copii. Pot sta acolo alături de copiii lor până când aceştia împlinesc trei ani. E curat, sunt pătuţuri, scutece, asistente medicale, au o atenţie specială din partea personalului”, a continuat Jose Luis Bermudez.

Citește și...