FC Voluntari s-a salvat de la retrogradare la 11 metri!

Autor: Cristian P
Publicat: 14/06/2018 | 11:01
După ce a câştigat cu 1-0 primul meci al barajului cu Chindia Târgovişte, FC Voluntari va evolua şi în sezonul viitor în Liga I, după ce s-a impus cu 3-0 la loviturile de departajare în faţa Chindiei Târgovişte, în barajul de menţinere/promovare.

La finalul timpului regulamentar de joc şi după prelungiri scorul a fost 1-0 (0-0) pentru gazde, la fel ca în partida de la Voluntari. În minutul 67, Denis Ciobotariu a marcat cu capul, după o centrare a lui Cherchez, de pe partea stângă.

La loviturile de departajare, Chindia nu a marcat niciun gol, Cherchez, Pencea şi Neguţ ratând. Pentru Voluntari au marcat Cernat Marinescu şi Leasă, în timp ce Răuţă a ratat.

„Nu mai contează acum ce a fost, contează că ne-am îndeplinit obiectivul. Am bifat şi mergem mai departe. Am avut încredere în băieţii mei, ştiam ce executanţi am, de asta l-am băgat în ultimele minute şi pe Cernat. Iată că am reuşit să ne impunem. Cred că noi am fost echipa mai periculoasă, am avut ocazii mai mari, chiar dacă ei au controlat jocul. Este al doilea baraj în ultimele trei sezoane pentru Voluntari, trebuie să învăţăm, iar acum trebuie să refacem echipa pentru sezonul următor, astfel încât să nu mai trăim periculos. Eu sper să rămân aici, de asta am venit. Dacă nu, voi face alegerile mele în această vară” , a declarat Adrian Mutu după joc.

Din liga secundă au promovat în prima ligă formațiile Dunărea Călărași și AFC Hermannstadt, formații care au terminat sezonul ligii secunde pe primele două locuri. Noua ediție a Ligii I va debuta pe 22 iulie.

 

Citește și...