Femeie din Bucureşti, terorizată de soţul violent, blocată în trafic şi atacată cu cuţitul

Publicat: 16/03/2019 | 16:09

O femeie din Bucureşti trăieşte o adevărată dramă, de câteva luni, după ce soţul ei a lovit-o cu sălbăticie. Deşi a obţinut un ordin de protecţie împotriva bărbatului agresiv, tânăra a fost urmărită în continuare.

Ultimul episod violent s-a produs joi, 14 martie, pe o stradă din Sectorul 6 din Bucureşti.

Femeia (42 de ani) se afla la volanul maşinii sale când, în jurul orei 07.30, a fost blocată în trafic de soţul ei (43 de ani) care ulterior a coborât din autoturism şi a început să o lovească.

Soţia a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei 22.

Femeia a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale, în timp ce soţul violent a fost condus la sediul Poliţiei pentru a fi audiat.

Poliţiştii au stabilit că bărbatului îi era interzis să se apropie de femeie în baza unui ordin de protecţie pe care l-a încălcat, anunță observator.tv.

Mai mult, acesta avea asupra sa un cuţit.

Drept urmare, soţul violent a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior plasat sub control judiciar.

„Cercetările sunt continuate de către Secția 22 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea hotărârii judecătoreşti, ameninţare şi distrugere, cu cel în cauză în stare de reţinere, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Citește și...