Femeie încătușată de polițiști în Ploiești pentru că vindea zarzavaturi la colț de stradă! Reacția martorilor: „Pe ăia care fură nu aveți curaj să îi luați!”

Publicat: 12/10/2018 | 12:46

O femeie care vindea zarzavaturi la colț de stradă, într-un cartier din Ploiești, a fost luată pe sus de către polițiști. Ea a fost încătușată de oamenii legii și dusă la secție, pe motiv că nu a vrut să-și strângă zarzavaturile de pe trotuar. 

Acțiunea polițiștilor a fost filmată și a ajuns pe internet! Femeia care vindea zarzavaturi în apropierea pieței din cartierul ploieștean Malu Roșu a fost luată pe sus de către polițiști. Pentru că nu avea documentele necesare de comerciant, oamenii legii i-au confiscat marfa, i-au pus cătușe și au luat-o la secție.

„Stai, măi, frate….că merg și fără cătușe! Merg și fără cătușe!”, a strigat disperată femeia.

„Pe ăia care fură nu aveți curaj să îi luați”, este auzită strigând o martoră polițiștilor.

Femeia a încercat să riposteze și a început să arunce pe stradă cu legăturile de ceapă. Ea le-a spus oamenilor legii că a ajuns în această situație pentru că nu are efectiv ce să mănânce. Martorii au filmat momentul în care femeia a fost luată pe sus de polițiști.

„În urma imaginilor apărute în spaţiul public, conducerea Inspectoratului a dispus o anchetă atât cu privire la organizarea acţiunii poliţiştilor, cât şi cu privire intervenţia lor”, a declarat Raluca Breazeanu, purtător de cânt al IJP Prahova”, potrivit adevarul.ro.

 

Citește și...