Fenomen meteo rar în România. O tornadă de nisip filmată în Tulcea. VIDEO

Publicat: 13/07/2020 | 09:09
Fenomen meteo rar în România. O tornadă de nisip filmată în Tulcea. VIDEO

O tornadă de nisip a fost filmată în județul Tulcea. Fenomentul meteo extrem s-a produs în cursul zilei de duminică. Cei din mediul online au fost surprinși când au vizionat imaginile. Filmul a fost postat pe rețelele sociale.

VEZI AICI: TORNADA ÎN BOTOȘANI! IMAGINILE SUNT SPECTACULOASE VIDEO

Altfel, de luni, vremea se va rãci şi în sud-estul teritoriului. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în sud şi est, unde, mai ales în prima parte a zilei, se vor semnala averse, ce vor avea şi caracter torenţial, însoţite de descãrcãri electrice. Vântul va avea intensificãri în special în estul ţãrii şi în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 29 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vest, iar cele minime se vor încadra, în general, între 6 şi 16 grade.

Guvernul ia în calcul revenirea la starea de urgență. Cinci zile de foc pentru cabinetul Orban (Surse)

Tulcea, Greci, Dust Devil, Tornadă, vremea

Județul Tulcea, Greci ????️ 12 iulie

Publicată de Meteoplus pe Duminică, 12 iulie 2020

Prognoza meteo. Cum va fi vremea marți

Marți, vremea va fi rãcoroasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza în zona de munte, unde local vor fi averse şi descãrcãri electrice. Vântul va avea unele intensificãri în sud-est şi, de scurtã duratã, în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vest, iar cele minime se vor încadra, în general, între 6 şi 16 grade.

NU RATA: PRĂPĂD ÎN CHINA, IMAGINI IREALE! CASĂ DEZMEMBRATĂ DE O FURTUNĂ ȘI O TORNADĂ VIDEO