Ferma Vedetelor 2018. Iulia Vântur a ajuns la fermă! Primele imagini cu vedeta internațională: „Monica, ai legătura, cheamă-i pe fermieri”

Publicat: 19/03/2018 | 20:58

Ferma Vedetelor 2018. Iulia Vântur a ajuns la fermă. Iubita lui Salman Khan a luat-o prin surprindere pe Monica Bârlădeanu, după ce au apărut pe internet imagini cu aceasta la fermă. Fosta prezentatoare TV a avut câte un gând pentru fiecare concurent de la cunoscuta competiție, dar și pentru nea Rață și actuala moderatoare a emisiunii „Ferma Vedetelor”.

Citește și: Au plănuit conceperea copilului la „Ferma Vedetelor”. Momentul emoționant care i-a făcut să se gândească la al doilea moștenitor

Ferma Vedetelor 2018. Iulia Vântur a ajuns la fermă. Aflată de luni bune în India, țara natală a iubitului ei, Iulia Vântur a dezvăluit că a ajuns în Filipine. Motivul nu l-a mărturisit, dar la scurt timp după ce a poposit la o fermă de pe meleagurile însorite i-au revenit în minte imaginile de pe vremea când a prezentat „Ferma Vedetelor”. Totul a pornit după ce a remarcat un clopoțel asemănător cu cel pe care îl folosea ea la fermă. Astfel, în timp ce se filma, vedeta i-a dat un sfat Monicăi Bârlădeanu.

“Fac ce fac și tot la fermă ajung. Sunt la fermă, dar în Filipine. Și, la intrare, ghici ce am găsit! Mi s-a părut atât de amuzant. Clopoțelul. Clopoțelul de la fermă.

Așa că: adunarea, fermieri! Monica, ai legătura, Monica. De aici, din Filipine în România, Monica, ai legătura, cheamă-i pe fermieri. Să vină să muncească la fermă! Păi, ce? Au venit să se distreze?”, a spus artista în timp ce se filma.

Citește și: Război mut la „Ferma Vedetelor”! Soția lui Andrei Duban a înfuriat-o pe Diana Dumitrescu: „Nu poți să te p#$@ pe mine”

Înregistrarea urcată pe o rețea de socializare a fost însoțită de un mesaj emoționant.

“Sunt într-un loc minunat ce m-a dus cu gândul la dragii mei colegi de la «Fermă Vedetelor». Dragilor, vă trimit energie, să aveți forță de muncă, să vă distrați! E frumoasă viața la fermă… oriunde-ar fi ea în lume. Monica Bârlădeanu ești superbă, faci treabă foarte bună. Mă bucur că proiectul e pe mâini bune! Nea Rată ești cel mai tare fermier, cel mai hotărât, vesel și amuzant, mi-e dor de tine 😘 Va îmbrățișez cu drag și vă susțin de oriunde aș fi 😘”, a scris actrița pe pagina ei de Facebook când a postat filmarea de mai jos.

Noi conflicte și tensiune multă în „Fermă Vedetelor”! Miercuri, 21 martie, de la ora 20:30 și joi, 22 martie, de la 21:30, doar la PRO TV!

Sunt intr-un loc minunat ce m-a dus cu gandul la dragii mei colegi de la Ferma Vedetelor. Dragilor va trimit energie, sa aveti forta de munca, sa va distrati! E frumoasa viata la ferma… oriunde-ar fi ea in lume. Monica Barladeanu esti superba, faci treaba foarte buna. Ma bucur ca proiectul e pe maini bune! Nea Rata esti cel mai tare fermier, cel mai hotarat, vesel si amuzant, mi-e dor de tine 😘 Va imbratisez cu drag si va sustin de oriunde as fi 😘❤️

Posted by Iulia Vantur on 19 Martie 2018

Iulia Vântur se împarte între România și India

Sufletul pereche și l-a găsit la mii de kilometri depărtare de țara natală. Povestea de iubire pe care o are cu starul Salman Khan a făcut-o să se concentreze mai mult pe cariera muzicală, iar în India, Iulia Vântur a făcut furori cu vocea sa. Ori de câte ori are timp, ea revine în România, unde sunt părinții și prietenii ei.

La „Ferma Vedetelor” au fost șase perechi de vedete care se luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro: Andrei Duban și Grațiela Duban, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Patrizia Paglieri și fiul sau Francesco, Narcisă Suciu și Dragoș Mostenescu, Diana Dumitrescu și Majda Aboulumosha și Rona Hartner și Daniel Iordachioaie. De-a lungul competiției, unii au fost eliminați. Primul a fost fiul Patriziei Paglieri. Au urmat Diana Dumitrescu și Andrei Duban. De asemenea, au intrat doi noi concurenți: DJ Wanda și Cristi Mitrea.

Citește și...