Acasă » Vedete » Fetița adoptată de Andreea Raicu a născut. Maria trăiește acum în Constanța și e de nerecunoscut

Fetița adoptată de Andreea Raicu a născut. Maria trăiește acum în Constanța și e de nerecunoscut

De: Alice Zotta 31/12/2019 | 13:53

Cu câteva ore bune înainte de Revelion, Andreea Raicu a dezvăluit unul dintre secretele pe care l-a păstrat timp de 15 ani! Ea a adoptat o fetiță, alături de care și-a făcut multe vacanțe și a petrecut clipe de neuitat. De Crăciun, cele două s-au revăzut după mult timp în care nu mai vorbiseră și întâlnirea a fost extrem de emoționantă. Frumoasa vedetă a făcut mărturii emoționante despre Maria, care a devenit mamă de fetiță și, în prezent, locuiește în Constanța.

Citește și: Andreea Raicu iubește din nou: ”Mă întâlnescu cu cineva. Da, sunt îndrăgostită”

Andreea Raicu, mărturii emoționante despre fiica adoptivă

Potrivit dezvăluirilor făcute de Andreea Raicu, ea a cunoscut-o pe Maria în iarna lui 2004, după ce a mers cu foștii ei colegi de la Prima TV încărcați cu daruri la copiii aflați la Centrul de Plasament Măcrina din București. Micuța i-a atras atenția vedetei și, cât timp a stat în vizită printre copiii defavorizați, cele două au stat îmbrățișate… la plecare, Maria a întrebat-o pe fosta prezentatoare dacă poate să o ia acasă de Crăciun, iar răspunsul a fost unul pozitiv atât din partea ei, cât și din partea Părintelui Gabriel.

“Cu cateva zile inainte de Craciunul din acel an, am mers impreuna cu colegii de la Prima TV sa ducem cateva cadouri copiilor la Centrul Macrina de care avea grija Parintele Gabriel. A fost minunat. Ne-au cantat, ne-au rasfatat cu bucuria lor atat de autentica. Toti erau foarte fericiti si, incet-incet, ne-am imprietenit.

Pentru ca am observat ca una dintre fetite era destul de timida, m-am dus sa vorbesc cu ea. S-a lipit de mine si nu a vrut sa imi mai dea drumul, asa ca am tinut-o in brate pana in momentul plecarii. Au alergat dupa noi la poarta, nu voiau sa ne mai lase sa plecam. I-am intrebat daca pleaca undeva de Craciun. Unii dintre ei, cei care mai aveau parinti, urmau sa plece acasa. Fetita timida pe care o tinusem in brate s-a uitat in ochii mei si mi-a zis ca nu pleca nicaieri. Cred ca era singura care ramanea la centru.

Nu a asteptat prea mult si m-a intrebat daca poate veni la mine. M-am blocat. Nu stiam ce sa raspund. Am cautat cu privirea ochii preotului de la care asteptam ajutorul. Foarte calm, mi-a spus ca daca vreau sa o iau de sarbatori la mine pe micuta Maria, o pot face. M-am bucurat enorm pentru ca stiam ce va insemna asta pentru ea”, a povestit Andreea Raicu pe blogul ei.

Citește și: Andreea Raicu a spus adevărul despre operațiile estetice: “Procedurile care mă ajută pe mine să nu se vadă ridurile sunt…”

În zilele dinainte de Crăciun, vedeta a mers în diferite magazine ca să se pregătească pentru micuța pe care a adoptat-o. Andreea Raicu a spus că i-a cumpărat haine, rochii de prințesă, mai multe perechi de încălțăminte, jucării, bijuterii și dulciuri.

“(…). In seara de Ajun, ma astepta la usa centrului, fiind ferm convinsa ca nu voi reveni, iar cand m-a vazut, nu ii venea sa creada. Am crezut ca lesina de bucurie, acea bucurie cu adevarat autentica a unui copil de 5 ani, care m-a facut sa ma simt incredibil. Era in al noulea cer. Am ajuns acasa. Era atat de fericita de cadouri, de familia si prietenii mei, de petrecerile la care am mers, de faptul ca se simtea in centrul atentiei si parca descoperea o noua lume. Am mers la munte, in vizite, facea ceea ce nu facuse niciodata.

Dupa cele doua saptamani petrecute impreuna, ne-a fost cumplit de greu amandurora sa ne despartim, asa ca am promis ca ne vom vedea in weekend-uri, ceea ce am si facut. Weekenduri, vacante si oricand ne gaseam un pic de timp liber eram impreuna. Maria deja facea parte din familie, era pe lista de cadouri de peste tot, in fiecare loc in care mergeam. Era incredibil cum se transforma, fiecare an petrecut impreuna in alta lume decat cea a centrului in care traia ii dadea mai multa incredere in ea. Fetita cea mica si timida avea curajul sa fie altfel. Opt ani am fost nedespartite, ani in care am trait atat de multe lucruri, experiente, vacante, calatorii care au creat o legatura incredibila”, a mai așternut fosta prezentatoare pe site-ul ei oficial.

Citește și: Andreea Raicu, dezvăluiri despre sarcină și nuntă: ”Dacă ar fi să mă mărit acum…”

Viața le-a despărțit la un moment dat și, pe vremea când era o adolescentă Maria nu a intrat la liceu și a decis să plece de la centrul Măcrina și, ulterior, să locuiască împreună cu mama ei, într-o localitate de la marginea orașului Constanța. Anul trecut, de Crăciun cele două: mamă și fiica adoptată s-au revăzut și și-au promis să nu se mai despartă niciodată… Așa că, recent, ele s-au revăzut și s-au distrat foarte mult împreună.

“(…). Nu ne-am mai vazut. Am pierdut legatura… In timp, am aflat ca a adus pe lume o fetita si ca locuieste in Constanta. Anul trecut, Craciunul ne-a facut un cadou minunat si ne-a adus din nou impreuna. Ne-am scris, ne-am auzit la telefon, am impartit poze si multe aminiri. Mi s-a facut atat de dor de ea incat pe 30 decembrie am plecat la Constanta sa o vad, dupa 6 ani. A fost atat de frumos. Legatura era acolo, nu se pierduse deloc. Micuta Maria crescuse, dar in bratele mele era la fel de mica.

Ma asteptase ca in seara de Ajuns in care o luasem prima data de la centru, la fel de bucuroasa si emotionata. Am ras, am povestit si ne-am adus aminte de atat de multe lucruri. Am promis ca nu vom mai pierde legatura si ca ne vom vedem mai des.

A fost un cadou minunat pentru amandoua. Ieri (n.r.: 29 decembrie )ne-am vazut din nou. De data acesta a venit ea la mine si am petrecut o zi intreaga impreuna acasa, unde a crescut, in camera ei, in toate locurile care erau la fel pentru ea. Am mers impreuna la aceeasi piata, am gatit impreuna si am povestit si ne-am uitat la poze.

Nu ne venea sa credem cum a trecut timpul si prin cate am trecut. Nu au fost numai lucruri frumoase, dar am avut intelepciunea sa trecem peste ele si sa nu pierdem aceasta legatura. Ne-am fi dorit sa nu se mai termine ziua. Totul era atat de autentic si de frumos. A fost un cadou minunat pentru amandoua, pe care imi doresc sa ni-l facem in fiecare Craciun. Chiar daca nu am un copil, cred ca micuta Maria m-a facut sa simt ce inseamna sa fii mama macar si pentru cativa ani”, și-a încheiat șirul mărturisirilor Andreea Raicu.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei mai violaseră o adolecentă într-o staţie de autobuz
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de liderul AUR
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...